Plavušu razapeli zbog najvulgarnije haljine za venčanje: Grudi na izvolte, brusa nema, a preko samo jedna linija
Tajlija Skejls, Foto: Printscreen/Instagram/tahliaskaines

šok

Plavušu razapeli zbog najvulgarnije haljine za venčanje: Grudi na izvolte, brusa nema, a preko samo jedna linija

Izbor lepe plavuše izazvao je burne kritike njenih pratioca i salvu uvreda.

Objavljeno: 09:40h

Influenserka Talija Skejls sve je špokirala kada je za venčanje obukla belu haljinu, a uz to je izabrala vrlo rizičan i provokativan model.

Diksutabilna haljina atraktivne 27-godišnjakinje razbesnela je njene pratioce - većina tvrdi da se obukla tako da bi skrenula pažnju sa mlade na sebe, te da je to odraz nepoštovanja prema prijateljici.

Opredelila se za vrlo seksepilnu kreaciju od nežnog, belog tila sa ogromnim dekolteom koji otkriva njen ravan stomak i bujne grudi. Haljina prosto mami poglede i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Izbor lepe plavuše izazvao je burne kritike njenih pratioca i salvu uvreda. "Ovaj dan nije tvoj! Osnova pristojnost je da nemaš haljinu koja podseća na venčanicu", "Pojavio se kandidat za narcisa godine", "Zašto si imala potrebu da se ovako obučeš za venčanje svoje drugarice? Toliko je očigledno da si nesigurna i željna pažnje", "Potpuno neprikladno, nemaš nimalo venčanja", "Ja se više ne bih družila sa tobom, da si ovako došla na moje venčanje"; samo su neki u moru komentara ispod slika u spornoj kreaciji.

Talija se na kraju i sama oglasila, na svom Jutjub kanalu objasnivši situaciju i zašto je obukla belu haljinu. "Tema venčanja je bila bela", rekla je influenserka, dodavši da je za ovaj kodeks oblačenja saznala dva dana pre ceremonije.

"Dobila sam pozivnicu pre devet meseci i ne sećam se da sam tada videla dress code", prokomentarisala, rekavši da je već imala spremnu haljinu, ali da je zbog datog dress coda morala da u zadnji čas traži novu toaletu.

Mnogi su joj odbrusili da je bela boja u njenom lascivnom izdanju najmanji problem. A šta vi kažete, da li je preterala?

00:17

influenser Svetozar Igić šamara decu

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.