Ko se seća lepe Marije? Bila nepravedno optužena da je ubila prijateljicu, a sada u 7. deceniji zakucava izgledom
Foto: printscreen/youtube/Tlnovelas

DA LI JE MOGUĆE?

Ko se seća lepe Marije? Bila nepravedno optužena da je ubila prijateljicu, a sada u 7. deceniji zakucava izgledom

Nakon dvadeset godina zbog primernog vladanja, Mariju su pustili iz zatvora, a onda...

Objavljeno: 10:20h

Telenovela "Maćeha" bila je najgledanija u Srbiji 2005. godine kada se prikazivala. Ono po čemu je ova serija bila specifična je to što glavnu ulogu nije igrala neka devojka koja se zaljubila u bogatog momka, već čuvena glumica, prelepa Viktorija Rufo (62) koja je tada imala 43 godine.

Viktorija je glumila Mariju koja je služila doživotnu kaznu u zatvoru, nepravedno optužena da je ubila prijateljicu Patrisiju. Niko joj nije verovao da je nevina, pa ni njen muž Esteban s kojim je imala dvoje male dece, a kog je glumio slavni Sesar Evora.

Esteban je deci rekao da im je majka umrla i u kući postavio portret nepoznate žene tvrdeći da je to portret njihove majke. Nakon dvadeset godina zbog primernog vladanja, Mariju su pustili iz zatvora. Ona tada odlučuje da se vrati u Meksiko, želeći da se vrati svojoj sada već odrasloj deci, Ektoru i Estrelji, i pronađe pravog Patrisijinog ubicu.

Kada se vratila, naišla je na brojne prepreke u pokušaju da ponovo zasluži ljubav svoje dece kojima je predstavljena kao očeva prijateljica. Deca ne žele maćehu, a Marija se našla pred najtežim životnim zadatkom.

Danas, posle skoro 20 godina od emitovanja serije, Viktorija u sedmoj deceniji života i dalje pleni svojim izgledom. Naime, ona je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a posebno na TikToku, gde često objavljuje vesele videe kako igra i uživa u životu.

Viktorijin sin je ove godine dobio ćerku, pa Viktorija kao baka uživa da provodi vreme sa svojom unukom. Njena poslednja veća uloga bila je u telenoveli "Sastanak naslepo" koja je emitovana 2019. godine.

Pored bogate karijere i velike popularnosti koju je stekla tokom godina, Viktorija je nailazila i na kritike svojih koleginica. Naime, poznata glumica Dana Garsija, koja je glumila Normu, jednu od tri sestre u čuvenoj seriji "Skrivene strasti",navodno je nazvala svoju koleginicu "uobraženom kučkom"

Naime, Dana i Viktorija igrale su zajedno u seriji ”Las Amazonas”, rimejku ”Moje voljene”. Mada se o njihovom rivalstvu pričalo još dok je snimanje trajalo, obe su se smeškale i govorile da je sve u redu, pa im zato nije jasno zašto novinari izmišljaju bljuvotine, sve dok nije pala poslednja klapa, kada je Dana priznala da je postojala neprijatnost između njih dve.

"Bila sam vrlo emotivna zato što je Viktorija igrala sa mnom u seriji. Međutim, Viktorija mi nikada nije uzvratila pozdrav na snimanjima kada bismo se srele. Ovo je istina. A ja sam je pozdravljala svakog dana, odmalena sam bila njen fan i uvek mi je bila u srcu kao jedna od naših najvećih glumica", rekla je dana svojevremeno.

Bonus video:

01:38:34

NI PET NI ŠEST 09.09.2024

(Espreso/Kurir.rs/M.F./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.