Mars će staviti na test sve znake horoskopa: Tokom 2025. godine biće burno - ovo očekujte prema datumu rođenja
Ovo morate da znate, Foto: Profimedia

astro

Mars će staviti na test sve znake horoskopa: Tokom 2025. godine biće burno - ovo očekujte prema datumu rođenja

Mars će 2025. godine staviti na test snagu svih

Objavljeno:

Mars će 2025. godine staviti na test snagu svih, posebno onih koji teže da ostanu na utabanim stazama. Numerološkinja Irina Vakem objašnjava šta nas očekuje na osnovu datuma rođenja i kako da se pripremimo za izazove koje donosi godina Marsa.

Numerologija nam otkriva uticaj brojeva koji nas prate tokom života. Ako sada pokažete strpljenje i marljivost, 2025. će vas podstaknuti da preuzmete više odgovornosti i aktivno se suočite sa izazovima, bez krivljenja sudbine ili retrogradnog Merkura, naglašava Vakem. Godina će biti ključna za otvorenost ka novim prilikama, rad na ličnim i profesionalnim veštinama, kao i očuvanje dobrih odnosa kroz brigu i odanost.

Prilagodljivost okolnostima biće presudna, jer 2025. godina donosi praksu, a ne teoriju. Kroz iskustva ćete moći da prevaziđete sve prepreke

Ako sada pokažete strpljenje i marljivost, 2025.
Ako sada pokažete strpljenje i marljivost, 2025.foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

Evo glavnih izazova i saveta za 2025. prema vašem datumu rođenja:

Ako ste rođeni 1, 10, 19, 28:

Izazovi: Sukobi zbog želje za vođstvom i nezavisnošću mogu uzdrmati vaš integritet. Mars favorizuje timski rad, dok pojedinci teže samostalnosti. Ova godina može doneti nova saznanja o liderstvu i moći. Savet: Radite na sebi, izbegavajte provokacije i ne dozvolite da vas drugi iznerviraju.

Ako ste rođeni 2, 11, 20, 29:

Izazovi: Emocionalne promene mogu uticati na vaše odnose. Osećanja će biti intenzivna i promenljiva. Savet: Razvijajte emocionalnu inteligenciju, održavajte harmoniju i posvetite se duhovnim praksama poput meditacije i joge.

Ako ste rođeni 3, 12, 21, 30:

Izazovi: Moguće poteškoće u samoizražavanju i kreativnim projektima. Godina može testirati vašu stabilnost u znanju i ponosu. Savet: Budite sigurni u svoje ideje, potražite podršku od bliskih osoba i ne plašite se grešaka. Vaš autoritet će rasti ako pokažete kako se nositi sa greškama.

Ako ste rođeni 4, 13, 22, 31:

Izazovi: Rutinske aktivnosti mogu izazvati osećaj stagnacije. Godina će vas izvući iz zone komfora, nudeći nove oblike interakcije. Savet: Potražite nove hobije, posvetite vreme sebi i ne plašite se novih pristupa u odnosima.

Ako ste rođeni 5, 14, 23:

Izazovi: Rutinske aktivnosti mogu izazvati osećaj stagnacije
Izazovi: Rutinske aktivnosti mogu izazvati osećaj stagnacijefoto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Izazovi: Problemi sa koncentracijom zbog želje za promenom. Mars podstiče rizikovanje, što može izazvati nestrpljenje i brzinu. Savet: Naučite da upravljate vremenom i energijom, napravite planove i fokusirajte se na fizičku aktivnost.

Ako ste rođeni 6, 15, 24:

Izazovi: Poteškoće u porodičnim ili romantičnim odnosima. Mars dodaje strast i senzualnost, što može doneti testove u vezama. Savet: Posvetite više pažnje najmilijima, radite na kompromisima i obogatite život romansom.

Ako ste rođeni 7, 16, 25:

Izazovi: Moguća izolacija zbog introspekcije. Možda ćete se osećati kao da se smrzavate u situaciji umesto da se borite sa njom. Savet: Održavajte društvene veze, delite svoje misli i pružite svetu svoje uvide.

Ako ste rođeni 8, 17, 26:

Izazovi: Finansijske poteškoće ili potreba za ulaganjem. Godina može doneti promene u vašem stabilnom životu. Savet: Budite pažljivi sa troškovima, tražite nove izvore prihoda i unapredite svoje upravljanje finansijama.

Mars dodaje strast i senzualnost, što može doneti testove u vezama
Mars dodaje strast i senzualnost, što može doneti testove u vezamafoto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako ste rođeni 9, 18, 27:

Izazovi: Nesigurnost u svoje sposobnosti i ciljeve, kao i preterana agresivnost. Godina će testirati vaše poverenje i unutrašnju filozofiju. Savet: Radite na samopoštovanju, postavite realne ciljeve i uključite sport i putovanja u svoj život.

Ova godina donosi priliku za rast i promene, ali samo ako se hrabro suočite sa izazovima i iskoristite prilike koje vam se nude.

Bonus video:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso / Kurir / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.