Srpska doktorka otkriva šta je tačno uradila Andrijana Lima na svom licu: Evo kako to da sada izgleda toliko mlađe
Andrijana Lima, Foto: Printscreen Instagram/adrianalima

VIDEO

Srpska doktorka otkriva šta je tačno uradila Andrijana Lima na svom licu: Evo kako to da sada izgleda toliko mlađe

Evo šta je doktorka rekla...

Objavljeno:

Adrijana Lima je nedavno posle višemesečne pauze konačno prisustvovala jednom javnom događaju, iznenadivši sve prisutne novim izgledom. Proslavljena manekenka stigla je na premijeru filma "The Thicket" u Los Anđelesu sredinom prošle nedelje, a od tada ne prestaje da se priča o velikoj promeni na Adrijani; ne samo da je znatno smršala, već i njeno lice izgleda sasvim drugačije.

Adrijana Lima blistala je u belom od glave do pete, izabravši dugačku, svilenu suknju i efektan sako na vezivanje. Ovo izdanje istaklo je izrazito vitku figuru lepe Brazilke, koja je povratila devojačku, manekensku figuru.

Ipak, u centru pažnje je bilo njeno novo lice, znatno uže, sa drugačijim jagodicama i bez ijedne bore. Jasno je da je deo promene došao zbog gubtka kilograma, ali su kozmetički zahvati na licu slavne manekenke ipak očigledni.

Poznata srpska doktorka i stručnjak za estetsku hirurgiju dr Kristina Davidović osvrnula se na činjenicu da je Lima konačno svoje lice prepustila u ruke iskusnih, veštih doktora, što je i rezultiralo osveženim, mladolikim izgledom.

"Pročitali smo toliko malicioznih komentara prošle godine na račun izgleda čuvenog Viktorijinog Anđela, prelepe Adrijane Lime. Koliko se radujem ovoj 'feniks' promeni, ne biste verovali, motivacija je za mene zauvek, a nadam se i za sve žene (bar što se spoljašnosti tiče). Evo da elaboriramo činjenično. Svakako rođena lepa, sa dobrom genetikom i dobrim proporcijama. Zdravo se hranila sa ograničenim kalorijskim unosom i trenirala vrlo intenzivno (nekad i deset treninga nedeljno!).

Pročitali smo toliko malicioznih komentara prošle godine na račun izgleda čuvenog Viktorijinog Anđela, prelepe Adrijane Lime
Pročitali smo toliko malicioznih komentara prošle godine na račun izgleda čuvenog Viktorijinog Anđela, prelepe Adrijane Limefoto: Profimedia

Uvek je radila veliki broj mnogobrojno dostupnih antiage procedura čime su njena koža i izgled odolevali starenju. Rodila troje dece (da napomenem da ima 43 godine), a prošle godine se suočila sa viškom kilograma nakon poslednjeg porođaja. Ali uz višak kilograma se prikazao i višak estetskih procedura na licu što je dodatno doprinelo neprirodnom izgledu", otpočela je dr Davidović svoje pojašnjenje kako je manekenka uopšte došla u situaciju da izgleda isuviše "veštački".

"Znamo njenu upornost kada je disciplina u pitanju, tako da je sve kritike prihvatila na pravi način, vratila staru kilažu, a upotreba SMART AESTHETICS (pravi materijal na pravi način na pravom mestu) uz zatezanje kože je omogućilo da ona ponovo izgleda kao u ranim tridesetim godinama", dodala je doktorka.

Dr Davidović otkrila je i da je jedan srpski doktor bio član tima koji je Adrijani vratio novo-stari izgled, a to je doktor Dalibor, koji je zaposlen na njenoj poznatoj klinici "Rea Medika".

Bonus video:

19:41

POPODNEVNI DNEVNIK 09.09.2024

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.