Jelena Đoković se kune u ovu namirnicu - ubrzava metabolizam kao luda: Doprinosi gubitku kilograma, a prejeftina je
Jelena Đoković, Foto: Nemanja Nikolić

savršeno

Jelena Đoković se kune u ovu namirnicu - ubrzava metabolizam kao luda: Doprinosi gubitku kilograma, a prejeftina je

Otkrila je jednom prilikom bez koje namirnice ne može da zamisli dan

Objavljeno:

Supruga najboljen teniskog asa Novaka Đokovića, Jelena Đoković, otkrila je jednom prilikom bez koje namirnice ne može da zamisli dan.

Jelena Đoković veoma vodi računa o svojoj ishrani, a kako je rekla svojevremeno, namirnica koja je neizostavna na njenom meniju je kinoa. Ova žitarica sadrži sve esencijalne amino-kiseline potrebne za pravilno funkcionisanje organizma. Bogata je vitaminima, jača imuni sistem i ima pozitivan uticaj na zdravlje srca.

Jelena Đoković ističe da kinoa obiluje proteinima, vitaminom B, dijetalnim vlaknima i mineralima, te je smatra kulinarskim čudom.

Ručak sa kinoom i povrćem
Ručak sa kinoom i povrćemfoto: Printscreen/Instagram

Ona pomaže u varenju, ubrzava metabolizam i doprinosi gubitku kilograma. Jelena Đoković je uključuje u svakodnevnu ishranu, a kinoa se može naći u gotovo svim prodavnicama, čineći je dostupnom i pristupačnom za sve.

Novak Đoković je ranije istakao da je izbacivanje mesa iz ishrane doprinelo njegovom zdravlju i održavanju forme. Jelena i Novak Đoković svojim primerom pokazuju kako pravilna ishrana može imati veliki uticaj na zdravlje i dobrobit.

Veridba krenula po zlu

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. „O, bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena, dok je Novak pokušavao da izvadi situaciju.

- Okrenuo sam se ka vozaču i rekao: „Molim te, pomozi. Propustiću priliku”, pričao je Nole, a onda se Jelena ubacila:

- Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom!

Bonus video:

06:05

STARS EP 380

(Espreso / Blic / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.