Ova žena je ušla u Belu kuću i za manje od pola sata spavala sa predsednikom: Posle se*sualnog odnosa je pitao ovo
Marlen Ditrih, Foto: Profimedia

šok

Ova žena je ušla u Belu kuću i za manje od pola sata spavala sa predsednikom: Posle se*sualnog odnosa je pitao ovo

Kenedi je nakon njihovog intimnog odnosa otišao da spava, a Ditrih je pogledala na sat i videla da je 18:50 pa je prodrmala predsednika.

Objavljeno:

Džon Kenedi pogotovo je bio poznat zbog njegovovih ljubavnih afera. Jedna od Kenedijevih najpoznatijih bila je ona s glumicom Merilin Monro, ali mnogi ne znaju da je ljubio još jednu poznatu divu. Reč je o nemačkoj glumici Marlen Ditrih.

1962. Marlen je pozvana u Belu kuću. Dok je bila tamo, Kenedi joj je prišao i rekao: "Nadam se da ne žuriš". Bilo je 18:30 sati, a Ditrih je trebala da primi nagradu u 19 sati. Kenedi je navodno izjavio: "To nam ne daje mnogo vremena, zar ne?", a ona mu je odgovorila: "Ne, Džek, pretpostavljam da ne".

"Sve je bilo slatko i vrlo brzo", ispričala je kasnije jednom kritičaru koji je zabeležio priču u svojim dnevnicima. Kenedi je nakon njihovog intimnog odnosa otišao da spava, a Ditrih je pogledala na sat i videla da je 18:50 pa je prodrmala predsednika.

Marlen Ditrih
foto: Wikipedia

"Nisam se snalazila u tom mestu i nisam mogla samo da pozovem taksi", otkrila je.

Kenedi, koji je nosio samo peškir oko struka, odveo je glumicu do lifta i rekao ženi iz osoblja da joj pozove automobil i da je odvezu do njenog hotela. Pre nego što je Ditrih otišla, političar ju je upitao: "Samo jedna stvar... Jesi li ikad bila s mojim ocem?".

Džon Kenedi
foto: Profimedia

Njegov otac, Džpzef P. Kenedi., bio je prijatelj s Marlen 1930-ih i navodno je imao aferu s drugom poznatom glumicom, Glorijom Svanson.

Ditrih mu je odgovorila: "Ne, Džek, nikad nisam", a predsednik je na to rekao: "Pa, to je jedno mesto na kojem sam prvi".

Zatim su se vrata lifta zatvorila i Ditrih više nikad nije videla Kenedija. Glumica je preminula 6. maja 1992. godine, piše Insider.hr.

02:50

KENEDI NEMA ŠANSE PROTIV BAJDENA! Đukić smatra da je antivakser najslabiji izazivač: ČAK NI FAMILIJA NIJE UZ NJEGA

(Espreso/blic žena/Insider.hr/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.