SRCEPARAJUĆE! Jelena Đoković se obratila Bogu: Zbog reči će vam poteći suze, radi se o njenoj deci (FOTO)
Jelena i Nole, Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

obratite pažnju

SRCEPARAJUĆE! Jelena Đoković se obratila Bogu: Zbog reči će vam poteći suze, radi se o njenoj deci (FOTO)

Jelena Đoković je poznata po svojoj posvećenosti porodici i deci, ali i po tome što je uvek spremna da podeli svoja razmišljanja o roditeljstvu.

Objavljeno:

Iako je poznata po tome što retko deli privatne trenutke na društvenim mrežama, jedan prizor iz nedavne večernje šetnje toliko ju je dirnuo da ga je morala podeliti sa svojim pratiocima.

Jelena je sa Stefanom i Tarom izašla u šetnju, a dok su hodali, primetila je njihove senke na tlu. Ono što ju je posebno dirnulo bio je trenutak kada je shvatila koliko su njeni mališani porasli - njihove senke su bile sve bliže njenoj visini. "Bože, kako brzo rastu," napisala je Jelena u emotivnom statusu na Instagramu, uz emotikon sa suzama u očima i srcima, izražavajući radosnu tugu koju svaka majka oseća kada gleda kako njena deca odrastaju. Njena objava izazvala je lavinu pozitivnih komentara, u kojima su je mnogi podržali, delići svoja iskustva i emocije slične njenim.

Jelena Đoković je poznata po svojoj posvećenosti porodici i deci, ali i po tome što je uvek spremna da podeli svoja razmišljanja o roditeljstvu. U jednom od svojih intervjua, Jelena je otvoreno govorila o izazovima s kojima se suočava kao majka, posebno kada je u pitanju uspostavljanje balansa između ljubavi i discipline. "To je sjajno pitanje," rekla je Jelena kada su je pitali kako uspostavlja granice sa svojom decom. "Kao roditelj, često se pitam kako da budem i dovoljno jasna, i dovoljno autoritativna da zadržim određene granice koje ne mogu da pređu. Često mi je to teško ukoliko nisam emotivno regulisana i ukoliko me osećanja preplave," iskreno je priznala.

Jelena je istakla da mnogi roditelji često reaguju previše popustljivo ili previše strogo, zavisno od trenutnih emocija, što deci može stvoriti konfuziju i nesigurnost. "Idemo iz jednog ekstrema u drugi," dodala je za Blic. "Deci je potrebno stabilno i normalno okruženje da bi se mogla razvijati." Jelena veruje da je ključ u pružanju konstantne podrške i ljubavi, ali uz jasno postavljanje granica koje deci pomažu da se osećaju sigurnim i voljenim.

15:13

KADA JE POBEDIO, IMAO SAM OSEĆAJ KAO DA SAM DOBIO FERARI! Kakve reči Saše Kovačevića: Nole je naš ponos, stalno nas inspiriše

(Espreso/srbija danas/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.