Objavljene eksplicitne poruke sveštenika iz Vranja i devojke: Tražila da je smiri, on predložio muški polni organ
Neprimerene poruke sveštenika, Foto: Printscreen/tvitter

šok

Objavljene eksplicitne poruke sveštenika iz Vranja i devojke: Tražila da je smiri, on predložio muški polni organ

"Hoću da me smiriš, da mi očitaš oče naš", bila je jedna rečenica u prepisci koja je posebno privukla pažnju tviteraša.

Objavljeno: 08:23h

Na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, osvanula je prepiska jedne devojke i sveštenika iz Vranja - sa vrlo lascivnim porukama koje u nekim delovima insinuiraju i na intimne odnose. Korisnica pomenute društvene mreže je objasnila da je u pitanju bilo dopisivanje njene drugarice i lokalnog popa, a mnogi su bili vrlo iznenađeni tokom komunikacije i namerama koje su, očigledno, imale i jedna i druga strana.

"Uželela si se priče sa mnom, a?", "Baš si razdražljiva", "Treba ti gašenje s muškosti", "Kako da te smirim", bile su samo neke od poruka koje je ovoj devojci slao sveštenik, ali ni njene poruke nisu bile manje dvosmislene.

"Hoću da me smiriš, da mi očitaš oče naš", bila je jedna rečenica u prepisci koja je posebno privukla pažnju tviteraša.

Takođe, postojale su i poruke koje je slala, pa brisala, a koje su dodatno intrigirale sveštenika.

1 / 4 Foto: Printscreen/tvitter

Korisnici pomenute društvene mreže bili su zatečeni prizorom, a veliki broj njih se usaglasio da ih "skoro nešto nije toliko neprijatno iznenadilo i ostavilo bez teksta".

"Bože dragi, malo mi je jezivo", "Toliko sam ostao u šoku, da prvo nisam znao šta da mislim, a onda sam shvatio da je pravoslavnim sveštenicima dozvoljeno da imaju ženu", "Kapiram da sveštenici nisu monasi, ali opet mi je pomalo degutantno", bili su neki od komentara.

Pojedinima je bilo i zabavno, pa su se, kako pišu, lepo ismejali, dok je jedna tviterašica otkrila kako je i njena drugarica bila "u kombinaciji sa sveštenikom, koji je imao ženu i dete, i koji ju je uveravao da brak ništa ne znači".

Autorka posta je na kraju objasnila da je njena drugarica započela razgovor jer je volela da se javlja duhovnim mrežama kada joj je dosadno, ali nikada ništa dalje od toga sa njima nije pokušavala.

03:21

POTPUNO NEOČEKIVANO Popularna pop pevačica želi da obradi Karleušine pesme A ONDA PORUČILA JELENI: AKO VIDIŠ OVO...

(Espreso zabava/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.