Ovi horoskopski znakovi procenjuju partnere svojih prijatelja od glave do pete: Možda je bolje da ih držite podalje
Ilustracija, Foto: Profimedia

saznajte

Ovi horoskopski znakovi procenjuju partnere svojih prijatelja od glave do pete: Možda je bolje da ih držite podalje

Svako ima svoje razloge

Objavljeno:

Upoznavanje partnera sa prijateljima nije jednostavan zadatak. Može delovati kao napeta situacija dok posmatrate kako se prvi put druže i razgovaraju, nadajući se da će se slagati. Vaši najbolji prijatelji će verovatno dati sve od sebe da se vaš partner oseća dobrodošlo, neki će se možda čak i zbližiti s njim, ali uvek će biti jedan prijatelj u uglu sa intenzivnim, nevernim pogledom.

Postoji mnogo razloga zašto vaši prijatelji možda ne vole vašeg partnera, ali određenim horoskopskim znakovima nisu potrebni čvrsti dokazi da bi bili nepoverljivi — ili čak blago zavidni. Kod ovih znakova, kada jednom odluče da vaš partner nije dobar, zadržaće to mišljenje tokom cele vaše veze.

Ignorisaće vas kada pričate o partneru, ukazivaće na njegove mane, a neki će se možda čak i naježiti kada objavite veridbu.

Ljubav, Par
foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Kod nekih horoskopskih znakova, ova netrpeljivost dolazi iz njihove snažne lojalnosti prema vama. Oni žele najbolje za svoje prijatelje, tako da će za partnera uvek biti teško da ih osvoji i dokaže svoju vrednost.

Drugi znakovi možda neće voleti vašeg partnera jer mogu da "pročitaju" njegovu pravu prirodu — i, hej, možda su u pravu kada kažu da niste dobar par. Takođe, mogu imati blagu dozu pesimizma prema vezama, što ih sprečava da zaista zavole vašeg značajnog drugog. Kada je u pitanju astrologija, nema manjka faktora koji utiču na to kako neko vidi veze.

Mogu se ponašati civilizovano kada se družite, mogu pokušati da se slažu ili pronađu zajednički jezik, ali tri horoskopska znaka ispod nikada neće zaista voleti vašeg partnera.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Svaki put kada su vaš partner i vaša najbolja prijateljica Devica u istoj prostoriji, primetićete da su vibracije blago isključene. Iako pričljive Device, koje su pod vladavinom Merkura, mogu voditi razgovor s bilo kim, sklone su previše razmišljanju — što znači da će verovatno suditi nekome na osnovu najmanjeg nesporazuma.

Ako vaš partner ispriča šalu ili da komentar koji ne naiđe na dobar prijem, Devica će ga potpuno otpisati. Kao zemljani znak, Device su poznate po tome što su praktične, ali mogu otići u krajnost i postati pesimistične ako ne budu pažljive.

Čak i ako ih uveravate da je vaša veza srećna i zdrava, insistiraće da možete bolje i možda će vam čak nagovestiti da bi trebalo da raskinete. Ako slučajno imate najmanju svađu sa svojim partnerom, reagovaće odmah i ponuditi se da vam pomogne da se spakujete. Iako imaju dobre namere, Device nikada neće u potpunosti voleti vašeg partnera.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Kao "crne mačke" Zodijaka, Škorpije će se boriti da vašeg novog partnera prihvate širom otvorenih ruku. Ovaj vodeni znak će prvo želeti da ih proceni, pa će ih tiho proučavati dok razgovaraju. Sa strane će izgledati kao da vode pristojan razgovor, ali zapravo će sprovesti procenu karaktera.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpije će vašem partneru postavljati direktna pitanja, poput toga kako se završila njihova poslednja veza ili šta planiraju da rade u budućnosti. Vaš partner bi mogao čak i da se oseća kao da je na ispitivanju, jer, pa, to u suštini i jeste. Škorpije, kojima vladaju ratoborni Mars i transformativni Pluton, ne boje se da postavljaju teška pitanja — i takođe su dobri u čitanju ljudi.

Ako primete i najmanju dozu negativne energije od vašeg partnera, postaviće zid i držaće ga tokom cele vaše veze. Škorpije mogu biti strogi kritičari, ali uvek će vam čuvati leđa. Reći će vam kako stvari stoje i obavestiće vas ako smatraju da vaš partner nije dobar za vas.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Svaki put kada dovedete partnera u posetu svom prijatelju Vodoliji, primetićete da jedva uspostavlja kontakt očima. Ovaj vazdušni znak, kojim vlada 11. kuća prijateljstava, veoma je lojalan svojim ljudima, pa nisu baš najgostoljubiviji prema novajlijama ili strancima.

Vaš prijatelj Vodolija će verovatno misliti da je vaš partner dosadan, i kada jednom formiraju to mišljenje, neće ga tako brzo promeniti. Čak i ako je vaš značajni drugi najslađa osoba na svetu, Vodolija će morati da se bori protiv intenzivnih zevanja svaki put kada razgovaraju.

Kao znak kojim vlada inovativni Uran, Vodolije cene jedinstvene, čudne ličnosti, uzvišene ideje i zanimljive razgovore, pa mogu biti pomalo kritični prema svakome ko nije najsavremeniji i najzanimljiviji. Takođe su realisti koji mogu pretpostaviti da vaša veza neće potrajati, i zbog toga se možda neće truditi da upoznaju ili cene vašeg partnera.

To znači da, čak i ako budete srećno u braku deset godina, Vodolija i dalje možda neće razumeti šta vidite u svom partneru. Tako to ide, piše Bustle.com.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.