Dnevni horoskop za utorak, 27. avgust: Blizanci puni tenzija, mnogo ljubavnih trzavica i ovim znakovima, a Vama?
Dnevni horoskop za 27. avgust, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za utorak, 27. avgust: Blizanci puni tenzija, mnogo ljubavnih trzavica i ovim znakovima, a Vama?

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za utorak 27.avgust 2024. godine

Objavljeno:

Današnji horoskop za 27. avgust:

OVAN

Radni ritam je sve bolji, a rezultati zavidni, ali nemojte biti negativni ako neko da sugestiju jer bi vam to moglo biti od koristi. Veoma dobri odnosi sa prijateljima, samo ne dozvolite da budete uvučeni u nezgodne situacije.

BIK

Odišete optimizmom i energijom, što će učiniti da dan bude veoma aktivan. Nagrada stiže. U ljubavnom životu nailazite na manje trzavica nego što ste očekivali.

BLIZANCI

Prijatelj će vam pružiti veliku pomoć, što će rezultirati čvršćom pozicijom. Odlični profesionalni izgledi u vrlo kratkom roku. Uveče će tenzije nestati, atmosfera sa partnerom sve mirnija.

Ljubavni par, Ljubav, par, Romantika
foto: Ivan Ryabokon Panthermedia Profimedia

RAK

U profesionalnom polju dobićete veoma poseban zadatak. Pokušajte da osigurate, na svaki način, da vaš rad bude priznat onako kako zaslužuje. Odnosi sa bliskim ljudima će se poboljšati.

LAV

Ovo je dan u kojem ćete morati da se vratite na deo puta koji ste prešli i da proučavate nove profesionalne pristupe ako želite da proširite svoje vidike. Dobar nivo komunikacije sa prijateljima i više zajedništva u ljubavnom životu.

DEVICA

Dan u kojem gubite živce i zbog najmanje sitnice, baš ste napeti. Ne budite toliko iritirani i pokušajte da se ne svađate, posebno zbog finansijskih pitanja. Najpoželjnije bi bilo da popodne posvetite hobiju koji vam pomaže da prevaziđete loše raspoloženje.

Naočare za sunce, Naočare, Sunce, Leto, Ljubav, Par
foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

VAGA

Kroz prijateljstvo ćete imati priliku da ostvarite značajna dostignuća u svom poslu. Pratite svoj impuls i, ako vam se ukaže prilika, krenite na na kratak put. Ako partner ide s vama, utoliko bolje.

ŠKORPIJA

Ne želite da prihvatite profesionalne probleme "zdravo za gotovo", jer mogu nastati komplikacije koje je teško prevazići. U finansijskom polju, pokušajte da se uzdržite, ne ulećite u nepotrebne kupovine. Dobar dan za planiranje zabave, u kojoj ćete potpuno uživati.

STRELAC

Vaš učinak na poslu neće biti zadovoljavajući, ali to ni na koji način neće uticati na vaše odlično raspoloženje. Ako idete u kupovinu, ne razmišljajte previše ili ćete propustiti dobru priliku. Budite iskreniji sa svojim partnerom i uključite ga u svoje brige.

Sreća, Žena, Disanje
foto: Denis Rozhnovsky / Alamy / Alamy / Profimedia

JARAC

U profesionalnom polju, budite izuzetno oprezni kada planirate strategiju koju treba slediti i ne verujte svojoj sposobnosti improvizacije. Ne tražite skrivene motive u reakcijama drugih, jer će vam to samo nepotrebno zakomplikovati život.

VODOLIJA

Loše promišljena odluka može sa sobom doneti višestruke komplikacije na profesionalnom planu, ali ćete uspeti, jer su predznaci veoma povoljni za vas. Dobro upravljajte svojim novcem, jer je moguće da ćete morati da se suočite sa nepredviđenim troškovima. Na sentimentalnom nivou, ni najmanjeg oblačka na sunčanom nebu.

RIBE

Zadržite apsolutnu diskreciju u vezi sa profesionalnim pitanjem ako želite da se ono ostvari. Društveni život na visokom nivou i emocionalni odnosi bez problema.

Bonus video:

02:16

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN - utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

(Espreso/Lepaisrecna/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.