Po prvi put zavirite u testament princeze Dajane: Šokiraće vas ko su naslednici
Lejdi Di, Foto: Profimedia

pažnja

Po prvi put zavirite u testament princeze Dajane: Šokiraće vas ko su naslednici

U poslednjoj volji Lejdi Di pomenuto je nekoliko osoba.

Objavljeno:

U poslednjoj volji Lejdi Di pomenuto je nekoliko osoba.

Dva glavna naslednika su, naravno, njeni sinovi, prinčevi Vilijam i Hari. U testament je uključeno i 17 dece kojima je princeza bila kuma, kao i njen voljeni batler Pol Barel.

Imovina i testament princeze Dajane

Princ Vilijam, Princ Hari, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Za poverenike i izvršioce izabrala je majku, lejdi Frensis, i jednu od sestara, lejdi Saru. Britanski mediji prenose navode Visokog suda pravde Engleske, prema kojima je imovina princeze Dajane iznosila 21.711.485 funti, što je više od 30 miliona dolara.

Međutim kada je obračunat (ogroman) porez na nasledstvo, brojka se drastično smanjila, pa je neto vrednost zapravo bila 17 miliona dolara.

Nakon što je prošla proces odobrenja od strane Visokog suda, imovina princeze Dajane podeljena je onako kako je navela u testamentu. Oko 70.000 dolara ostavila je batleru, dok su kumovi dobili stvari od sentimentalne vrednosti kao što su fotografije, umetničke slike, porcelan.

Fondaciji je ostavila 1,4 miliona dolara, kao i svu odeću, uključujući čuvenu venčanicu. Fond koriste Vilijam i Hari, njihove porodice i dobrotvorne organizacije.

Ostatak imovine podelili su njeni sinovi. Svakom je omogućen pristup svom delu nasledstva kada je napunio 30 godina. Prinčevima je pripao i Dajanin nakit, koji često viđamo na njihovim lepšim polovinama, Kejt Midlton i Megan Markl.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.