Ko su zapravo fitnes bliznakinje? Svakim snimkom zapale i razbesne Srbiju, ljudima pripadne muka dok ih gledaju
Fitnes bliznakinje, Foto: Printscreen/Tik-Tok/fitness.bliznakinje

ŠOK

Ko su zapravo fitnes bliznakinje? Svakim snimkom zapale i razbesne Srbiju, ljudima pripadne muka dok ih gledaju

Njihove tvrdnje o ovom napitku raskrinkao je Aleksandar Matić, doktor medicine koji drži i konsultacije vezane za ishranu i trening.

Objavljeno:

Natalija i Julija Đukić, na društvenim mrežama poznate kao Fitnes bliznakinje, malo-malo dignu prašinu u javnosti. Postale su poznate zbog svojih saveta o vežbanju i zdravoj ishrani, ali mnoge njihove izjave naiđu na kritike.

Jedan od prvih njihovih činova podigao je pravu buru među njihovim kolegama infulenserima, a ni poznate ličnosti nisu ostale ravnodušne.

Njih dve su pokazale da su psa kojeg su udomile pre izvesnog vremena odvele u azil, kod momka Nikole, o kojem je nedavno brujala Srbija, jer se bori da zbrine preko 100 pasa lutalica.

Upravo to je bilo mesto gde su one odvele svog psa Bekija, i to je bilo ono što je mnoge razbesnelo. One su napisale da zbog mnogo posla i obaveza ne mogu da se brinu o njemu i da nisu zaslužile osudu, jer su one tog psa uzele sa ulice.

Ipak, ljudi nisu nimalo blagonaklono gledali na ovaj njihov čin, već su ga oštro osudili. Među njima je bila i pevačica Seka Aleksić, koja je napisala da pas nije igračka, pa kad se izigraš vratiš ga na ulicu ili azil.

One su prvo su na svom TikTok nalogu objavile snimak zbog čega su donele ovu odluku i koji su razlozi zbog kojih više ne mogu da se brinu o svom psu.

@fitness.bliznakinje Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu.🫶 Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle da zadržimo kod nas.🥹 Tražile smo mu dom gde će imati potpunu slobodu, a nikada da ne bude gladan, bolestan i bez krova nad glavom. Takvo mesto smo našle, a to je u Srbobran kod predivnog @Animal rescue Nikola ♬ Emotional - Bang Nono

- Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ali zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo - napisale su one, a onda i pokazale azil u koji su odnele svog psa.

Ponovo su izazvale polemiku kada su ispričale zašto ne farbaju jaja za Uskrs, navodeći da to nije humano.

Ovakav stav bliznakinja Đukić koje su pobornici veganskog načina života, naišao je na veliki otpor i bes korisnika društvenih mreža. Naime, ispod isečka iz intervjua koji je postao viralan na društvenim mrežama, a u kojem je jedna od njih iznela zajednički stav nje i sestre zbog čega ne jedu jaja, nastao je pravi haos u komentarima.

- Mi od kad smo vegani, ne farbamo jaja. Tako da mi to ne podržavamo. Jer, tu iz tih jaja je moglo da se izgledne neko pile. Samim tim, nama to nije humano, a samim time, nije nam za proslavu bilo kakvu - rekla je Julija.

Najnovija kontroverza je nastala kada su iznele su svoje tvrdnje o štetnosti kravljeg mleka i napomenule da nikako ne treba da ga pijemo, a onda je jedan doktor detaljno objasnio zašto to nikako nije tačno.

Njihove tvrdnje o ovom napitku raskrinkao je Aleksandar Matić, doktor medicine koji drži i konsultacije vezane za ishranu i trening.

Ispostavlja se da je doktor redom analizirao svaku rečenicu jedne Fitnes bliznakinje o mleku i tako objasnio zašto nije tačno ono što govori. Taj video samo na njegovom profilu na TikToku ima skoro 600.000 pregleda.

05:22

6 ZLATNIH PRAVILA ZA DOBRU LINIJU I ZDRAVLJE! Nutricionistkinja: Mleko može izazvati visok krvni pritisak,a supa je veoma važna!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.