Stiže pomračenje meseca u Vagi i donosi haos: Astrolozi naglašavaju da se trudnice posebno moraju čuvaju 1 stvari
Pomračenje meseca, Foto: Profimedia

astro

Stiže pomračenje meseca u Vagi i donosi haos: Astrolozi naglašavaju da se trudnice posebno moraju čuvaju 1 stvari

Ovo je veoma moćan kosmički događaj koji će uticati na važne aspekte života i odrediće put kojim nam je suđeno da idemo u sledećih 18 meseci

Objavljeno:

Pomračenje u Vagi, koje će se dogoditi 2. oktobra 2024. godine, uz Mlad Mesec, donosi sa sobom jedinstvenu astrološku pojavu i duboke promene. Ovaj događaj nosi posebnu simboliku i može imati značajan uticaj na naše živote.

Šta je pomračenje u Vagi?

Pomračenje u Vagi predstavlja trenutak kada se Sunce i Mesec usklade u ovom znaku, stvarajući Mlad Mesec u Vagi. Vaga je znak koji simbolizuje harmoniju, odnose, pravdu i ravnotežu. Pomračenje u ovom znaku naglašava važnost odnosa i naše sposobnosti da uspostavimo ravnotežu u međuljudskim interakcijama.

Anomalija i Kruna

Jedinstvena karakteristika ovog pomračenja je fenomen poznat kao “kruna”, koja se pojavljuje kada se Sunce i Mesec spojeni u konjunkciji formiraju posebnu astralnu strukturu. Ova "kruna" simbolizuje intenzivan uticaj na ljudske sudbine, kao da sam Svemir vodi susrete i svet poznanstava u ovom periodu. U suštini, ovo pomračenje može doneti značajne promene u odnosima, bilo da se radi o novim poznanstvima ili redefinisanju postojećih veza.

Pomračenje meseca
foto: Profimedia

Uticaj na odnose i harmoniju

Pomračenje u Vagi može doneti osećaj haosa i nesigurnosti u našim odnosima. Pojava “krune” ukazuje na to da će ovaj period biti ključan za razumevanje i prepoznavanje važnih lekcija u vezi sa harmonijom i ravnotežom u životu. Ovo je prilika da se fokusiramo na komunikaciju, razumevanje i pravdu u odnosima s drugima.

Izazovi i problemi

Pomračenje u Vagi može doneti i izazove i probleme. Može se pojaviti osećaj nesigurnosti u odnosima, konflikt između želje za harmonijom i stvarne situacije koja se odvija. Takođe, može se javiti potreba za preispitivanjem i redefinisanjem naših vrednosti i očekivanja u odnosima.

Šta možemo očekivati?

Tokom ovog pomračenja, važno je biti otvoren za promene i spreman na prilagođavanje. Usmerite svoju pažnju na iskreno izražavanje osećanja i postizanje ravnoteže u svim aspektima života. Ovaj period može doneti važne uvide i pomoći vam da izgradite dublje i značajnije odnose.

Pratite svoje osećaje i reakcije, i pokušajte da izvučete lekcije iz bilo kakvih izazova koji se pojave. Pomračenje u Vagi uz Mlad Mesec je prilika da se oslobodite starih obrazaca i usmerite se ka stvaranju harmoničnijih i ispunjenijih veza i odnosa.

Narodna verovanja

Naš narod veruje da kad su pomračenja, dan nije povoljan za započinjanje poslova, jer pomaže razmnožavanje štetočina. Ako se poseku drva tokom pomračenja, razmnožiće se žižak i uništiti drva, ako se zakolje stoka, meso će se brzo ucrvljati, a ako se opere ili izbeli tkanina, ubrzo će se pokidati... Pomračenje Meseca, kao ni Sunca, nikako ne bi trebalo direktno posmatrati jer to izaziva nesreću.

Umesto toga, reći će nam naše bake, treba uzeti činiju, naliti je vodom pa uhvatiti odraz događaja kao u ogledalu.

Veruje se da trudnica ne bi trebalo da dodiruje stomak tokom pomračenja da dete ne bi imalo beleg, a ako bude izlazila napolje moglo bi da se rodi sa deformitetom. Noža ne bi trebalo da se hvata, ako ne želi da rodi bebu sa zečjom usnom.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.