Ovih 5 stvari jaka žena nikad neće uraditi zbog muškarca: Nemojte gubiti sebe zbog ljubavi
Žena, Foto: printscreen/ instagram/ elainastjames

pažnja

Ovih 5 stvari jaka žena nikad neće uraditi zbog muškarca: Nemojte gubiti sebe zbog ljubavi

Ne želite da se udaljite od sebe, svoje svrhe i autentičnosti

Objavljeno:

Muško-ženski odnosi znaju da budu komplikovani. I često je u vezama potreban kompromis. Međutim, neke granice se ne prelaze.

A samosvesne i snažne žene nikada neće dozvoliti da se sruši njihov integritet i da njihovu ličnost preoblikuje neko drugi. Jer će se tako udaljiti od sebe, svoje svrhe i svoje autentičnosti.

Ubrzo će postati nesrećna i to će onda urušiti i samu vezu.

Ovo je pet stvari koje jaka žena nikada ne treba da radi da bi privukla pažnju muškarca, niti da bi ga zadržala pored sebe:

Ljubav, Seks, Predigra, Krevet
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Menjati sebe zbog njega

Uvek ostani ono što jesi. Ako on traži da promeniš svoj karakter ili ponašanje kako bi mu postala zanimljivija, nemoj pristajati na njegove zahteve.

Tražiti njegovo odobrenje

Ovo je najgore što može da ti se desi. Ti si inteligentna i sposobna žena. Ako si dovoljno zrela da mu pružiš posebno mesto u svom životu, onda si isto tako dovoljno zrela da donosiš sopstvene odluke.

Pokušavati da zbog njega promeni svoj fizički izgled

Bilo da si niska, visoka, mršava ili punačka, to si ti. Ti živiš u tom telu i ono je tvoje ceo život. Promena nosa, pokušaj mršavljenja ili povećanja delova tela samo zbog njega ili bilo koga drugog nema smisla. Ta osoba očigledno nije s tobom iz pravih razloga.

Odlaganje svojih planova

Samo da bi bila s njim češće? Naravno, važno je provoditi vreme zajedno, ali ne kada ga stavljaš ispred svega ostalog i otkazuješ planove sa prijateljima i porodicom. Taj "poseban" neko ne bi trebalo da očekuje da si uvek dostupna.

Žrtvovanje svojih snova i ciljeva u životu

Žrtvovanje snova i karijere je nešto što jaka žena nikada ne bi trebalo da radi zbog muškarca. Žena koja misli svojom glavom nikada ne bi kompromitovala svoje strasti. Ne bi dozvolila da bilo čiji uticaj stane na put njenim snovima i ambicijama.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.