SKANDALOZNA SLIKA: Princ Hari sa dve žene, njegova ruka otišla gde ne treba, njegovo najsramotnije izdanje (FOTO)
Princ Hari, Foto: Prinstcreen/X/@paulamatanovich

šok

SKANDALOZNA SLIKA: Princ Hari sa dve žene, njegova ruka otišla gde ne treba, njegovo najsramotnije izdanje (FOTO)

Pogledajte fotografiju koja je bila okidač za veliki broj komentara na X platformi

Objavljeno:

Neobična fotografija zabeležena je u Kolumbiji, gde princ Hari i Megan Markl trenutno borave. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uslikani su sa potpredsednicom Kolumbije Fransijom Markes i prevodiocem.

Tog dana Hari i Megan bili su u Nacionalnom umetničkom centru u Bogoti. Vojvotkinja je sve vreme bila fokusirana na sam događaj, dok se njen suprug ponašao daleko opuštenije. U jednom trenutku stavio je ruku na naslon stolice na kojoj je sedela žena zadužena za prevođenje sa španskog na engleski jezik. Na sve to, Hari je više puta okrenuo glavu od svoje supruge.

Pogledajte fotografiju koja je bila okidač za veliki broj komentara na X platformi:

"Dok gledam ovu sliku pitam se: "Ko je ovde supruga?". Ova žena je dobila otkaz jer je bila previše bliska sa Harijem, ali... bilo je obrnuto. Hariju je bilo prilično prijatno"; "Ovo je čudno. Zaista nikada nisam videla nekoga da je stavio ruku oko naslona stolice, a da na toj stolici ne sedi njegova partnerka. To je nametljivo prema njenom ličnom prostoru, jer se ne oseća prijatno dok joj njegova ruka dodiruje ramena"; "Siguran sam da će Megan da pobesni zbog ovoga"; "Taj čovek nema pojma o poštovanju tuđih granica"; "On ruši njen lični prostor, ovo je kretensko ponašanje, ona to očigledno ne ohrabruje niti pozdravlja".

Megan Markl
foto: Profimedia

Da javnost ne zna da je Megan supruga princa Harija, bilo bi raznih zaključaka zbog sporne slike. Bilo kako bilo, mlađeg sina kralja Čarlsa ne prestaju da kritikuju zbog neprimerenog ponašanja i neobaziranja na ono što se naziva lični prostor druge osobe. Zabeležen je na događaju i razgovor između Harija i prevodioca.

U drugom planu ostali su komentari da se Hari vidno ugojio, a ne zaboravlja se ni kako je Megan u aprilu ove godine, nakon što je njen muž osvojio trofej na polo turniru na Floridi, zabranila da druga žena stane pored njega tokom fotografisanja. "Daily Mail" piše da sada nije javno pokazala negodovanje zbog Hairjevog postupka ili je samo ovaj put bila obazriva jer se zbog prethodnog poteza našla na meti ne tako prijatnih kritika. Po principu - pravim se da se nije desilo, pa niko neće primetiti. Na X-u se sa tim ne bi složili.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.