Otkriven uzrok smrti poznate tiktokerke: Istina izašla na videlo četiri meseca nakon što je umrla - šokiraćete se
Kajl Marisa Rot, Foto: thekylemarisa_ / screenshot / instagram

VIDEO

Otkriven uzrok smrti poznate tiktokerke: Istina izašla na videlo četiri meseca nakon što je umrla - šokiraćete se

Poznata tiktokerka Kajl Marisa Rot umrla je u 36. godini, pre četiri meseca, nakon što je prethodno uspešno pobedila rak debelog creva. Vest o Kajlinom preminuću objavila je njena majka, Džeki Koen Rot, na društvenoj mreži LinkedIn. Međutim, ona nije otkrila uzrok smrti svoje ćerke. Međutim četiti meseca kasnije, istina je otkrivena.

Objavljeno:

Prema izveštaju obdukcije, Kajl je preminula prirodnom smrću.

"Moja ćerka Kajl je preminula. Dotakla je neke od vaših života lično i neke od vaših života putem svog života na drugoj platformi. Ona je volela i živela žestoko. Sada ništa nema smisla i više ćemo znati u narednom periodu. Budite ljubazni jedni prema drugima, molim vas", napisala je tada njena majka.

Sa više od 200.000 pratilaca, Kajl je stekla veliku popularnost na ovoj društvenoj mreži, a postala je poznata po čitanju slepih priloga iz sveta zabave, otkrivajući priče o tračevima slavnih ličnosti, a zanimljivo je da nije imenovala osobe koje su bile uključene u te priče.

Tokom svojih TikTok video snimaka, Kajl je koristila prepoznatljivu frazu "Želiš još? Pokazaću ti više."

Osim što je bila poznata po tračevima iz sveta zabave, Kajl je takođe otvorena govorila o svojim zdravstvenim problemima, posebno nakon što je pobedila rak debelog creva.

Njena borba sa ovom opakom bolešću bila je inspiracija mnogima, a njena smrt ostavlja prazninu kako u svetu zabave, tako i među njenim pratiocima.

Bonus video:

01:42:34

PULS SRBIJE 20.08.2024.

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.