Dnevni horoskop za 21. avgust 2024: Vodolijama stres na poslu ugrožava odnos s partnerom, Ovnovi će se javiti...
Dnevni horoskop za sredu 21. avgust 2024., Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

Dnevni horoskop za 21. avgust 2024: Vodolijama stres na poslu ugrožava odnos s partnerom, Ovnovi će se javiti...

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 21. avgust 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja

Objavljeno:

Ovan

Posao: I danas ćete se uglavnom vrteti oko zaostalih obaveza, papirologije, formalnosti, a to baš i ne volite.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete pokretač neke ljubavne akcije, moguće je i da je u pitanju tajna simpatija ili osoba iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Dovoljno spavajte.

Bik

Posao: Mogu vam se otvoriti nove šanse za saradnju sa inostranstvom, što svakako treba iskoristiti.

Mogu vam se otvoriti nove šanse za saradnju sa inostranstvom, što svakako treba iskoristiti
Mogu vam se otvoriti nove šanse za saradnju sa inostranstvom, što svakako treba iskoristitifoto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav: U dogovoru sa vašom dragom osobom možete otići na neko lepo putovanje. Odlična je priliku da se na taj način dodatno povežete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Očekuje vas dosta posla, a i nadređeni mogu biti dosta zahtevni. Bilo bi dobro da zatražite na vreme pomoć od osoba od poverenja.

Ljubav: Ma koliko se trudili da ne zapostavite drugu stranu, ipak nećete baš uspeti u toj nameri, i zbog toga vas mogu očekivati kritike ili izrazi nepoverenja.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Prilagodite se trenutnim okolnostima, to je najbolje rešenje, jer ćete sačuvati svoje živce pre svega.

Ljubav: Novo intrigantno poznanstvo je na pomolu. Iako vas ova osoba veoma privlači, nema razloga da se ustežete i povlačite, dopustite da vam se približi.

Zdravlje: Moguć respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Lav

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjem i jasno definisanim stavovima. Potrebno je hladne glave donositi odluke.

Ljubav: Dobro raspoloženje i zadovoljstvo postignutim u sferi posla svakako će se preneti i na vašu emotivnu stranu. Priuštite dragoj posobi neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Budite oprezni, ne žurite, jer u žurbi možete napraviti greške koje kasnije teško možete ispraviti.

Ljubav: Aktuelna su druženja, izlasci, širenje kruga prijatelja. Vaš društveni život je vrlo aktivan i vama sve to odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Budite oprezni, ne žurite, jer u žurbi možete napraviti greške koje kasnije teško možete ispraviti
Budite oprezni, ne žurite, jer u žurbi možete napraviti greške koje kasnije teško možete ispravitifoto: Ragma Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Posao: Vage, možete očekivati važne poslovne dogovore i nove kontakte, uključujući i kontakte sa inostranstvom, pa se očekuje da budete na visini zadatka.

Ljubav: Zauzete Vage treba da se potrude da izglade sve nesporazume i nesuglasice, i porade na poboljšanju i jačanju odnosa.

Zdravlje: Moguće su infekcije.

Škorpija

Posao: Energije i motivacije za bilo koju vrstu poslovnih poduhvata neće vam nedostajati. Ono na šta treba obratiti pažnju su potencijalne dezinformacije, stoga sve proveravajte.

Ljubav: Novih simpatija zainteresovanih za vašu malenkost ima, samo je potrebno da da pružite šansu da vam se približe i bolje upoznaju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Naporan dan je pred Strelčevima. Mogući su problemi u komunikaciji i zastoji u dogovorima. Pokušajte da se što manje nervirate.

Ljubav: Imaćete možda potrebu da budete malo sami sa sobom, pa nije loše da se malo pozabavite preispitivanjem šta i kako.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Budite odgovorni i profesionalni kao što i jeste, i uspećete sve prepreke da prevaziđete, naročito one koje vam bude nameštala konkurencija.

Ljubav: Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi, mogao bi da unese dodatno dobro raspoloženje.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija

Budite oprezni u saobraćaju
Budite oprezni u saobraćajufoto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Posao: Komunikacija sa saradnicima može biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina sagledavanja aktuelne problematike.

Ljubav: Najviše zbog stresa i napetosti na poslu ovaj dan donosi lošu komunikaciju kod Vodolija koje su u vezama.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Određene okolnosti danas bi Ribama mogle da idu na ruku da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno kada su komunikacija i neka nerešena problematika u pitanju.

Ljubav: Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite. Na vama je izbor.

Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima.

Bonus video:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso / Zadovoljna.rs / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.