Apatinski riblji paprikaš - starinski recept za najukusnije posno jelo: Ovo je ukus koji nikada nećete zaboraviti
Apatinski riblji paprikaš, Foto: Printscreen/Youtube/ Mira Vidakovic

recept

Apatinski riblji paprikaš - starinski recept za najukusnije posno jelo: Ovo je ukus koji nikada nećete zaboraviti

Ovo je najukusnije posno jelo, morate da ga probate

Objavljeno:

Riblji paprikaš koji morate da probate, ima savršeni ukus.

Sastojci:

  • 1 kg ribe (somovina)
  • 500 g luka
  • 2 ljute papričice
  • slatka aleva paprika
  • so, biber
  • list lorbera
  • sirće
Ukus koji će vas osvojiti
Ukus koji će vas osvojitifoto: Printscreen/Youtube/ Mira Vidakovic

Način pripreme:

Očišćenu ribu isecite na komade, umočite u blag rastvor sirćeta i pore­đajte u šerpu. Sitno isečeni crni luk pospite preko ribe tako što se posle svakog sloja dodaje so i biber.

Tako pripremljenu ribu nalijte vodom i kuvajte najmanje jedan čas da omekša. Kada je riba skoro kuvana, dodajte sitno iseckanu ljutu papričicu i osta­vite paprikaš da se još malo kuva.

Poslužite ga sa posebno skuvanim re­zancima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso / Krstarica / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.