Šta jede Anđelina Džoli? Zbog ovog "zdravlja u tanjiru" je zaustavila starenje u 49. godini, frapiraćete se
Anđelina Džoli, Foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

pažnja

Šta jede Anđelina Džoli? Zbog ovog "zdravlja u tanjiru" je zaustavila starenje u 49. godini, frapiraćete se

Pisalo se da ne unosi više od 600 kalorija dnevno.

Objavljeno:

Američki lifestyle magazini uspeli su da se dokopaju jelovnika Anđeline Džoli. Verovali ili ne, ishrana je pravilna i redovna, čak kažu da jede šest puta dnevno. U hranu obično dodaje đumbir, višestruko korisnu namirnicu, kao i beli luk, čije su blagodeti takođe odavno poznate.

Pisalo se da ne unosi više od 600 kalorija dnevno. Ne znamo da li je to tačno, ali je jedan nutricionista nedavno otkrio da njena ishrana uključuje povrće, voće, pirinač, ribu, i da se zasniva na proteinima.

6 obroka dnevno

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Nikad više vegan!

Neki vrlo ozbiljni portali pravili su šale na Anđelinin račun kada su osvanuli snimci iz Kambodže na kojima se videlo kako jede škorpije, skakavce i tarantule. Čak je i deci dala da probaju, objašnjavajući da su insekti puni proteina, ali i deo tradicionalne kuhinje zemlje iz koje potiče njen nastariji sin Medoks. No, ne brinite, ove grickalice nisu uključene u njen svakodnevni jelovnik. Samo ponekad.

Dan obično počinje miksom žitarica kao što su kinoa, čia semenke, heljda, koje ten čine zdravijim i sjajnijim. Sveže voće uvek je na stolu, kao i začini i namirnice koji su puni antioksidanata, zaštitnika imuniteta i čistača tela od toksina.

Anđelina Džoli dugo je bila vegan, ali je jednom prilikom priznala da ju je takav režim skoro ubio. U njenom tanjiru često se nađu stejk od tune ili pečena pileća prsa, uz salatu sa kokosovim uljem, neku testeninu, grilovano povrće i krompir.

Anđelina Džoli, Paks Džoli-Pit, Paks Džoli Pit
foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izbegava šećer i alkohol, a omiljeni napitak joj je voda sa limunom, čije su prednosti takođe dobro poznate svima koji vode računa o zdravlju.

Lepa glumica, koja je u junu napunila 49 godina, nekada se nije štedela. Tu mislimo na loše navike o kojima se nije ustručavala da priča. Poroci su davna prošlost, sada je prioritet zdrav život. Sebi je uvela stroga pravila i striktno ih se pridržava već dugi niz godina.

Redovno vežba, kombinuje kardio treninge i vežbe za snagu, što se i vidi po oblikovanim mišićima. Bavi se i opuštenijim disciplinama - jogom i pilatesom. Možda je mršava, ali je, morate priznati, zategnuta do tačke pucanja.

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/blic žena/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.