19. avgusta stiže pun Mesec i donosi promene: Posebno će uticati na 4 horoskopska znaka
Pun mesec, Foto: Profimedia

astro

19. avgusta stiže pun Mesec i donosi promene: Posebno će uticati na 4 horoskopska znaka

Pun Mesecočekuje nas 19. avgusta u Vodoliji i imaće snažan uticaj na sve znakove, a posbeno na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije

Objavljeno:

Pripremite se za spektakularni astralni događaj koji će obasjati noćne nebeske prostore 19. avgusta – pun Mesec u Vodoliji! Ovaj puni Mesec donosi energiju transformacije i osveženja, s posebnim uticajem na četiri ključna znaka: Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Za Vodolije, ovaj pun Mesec je trenutak samoproučavanja i introspekcije. Osetićete snažan poziv da preispitate svoje ciljeve i vizije. Ovaj period je savršen za redefinisanje svog puta i usklađivanje sa pravim vrednostima. Budite spremni da napravite hrabre odluke koje će vam omogućiti da kreirate novu budućnost u skladu sa sopstvenim idealima.

Pun mesec
foto: Profimedia

Lavovi će biti u fokusu ovog lunarnog događaja, osećajući potrebu za izražavanjem svoje autentičnosti i liderstva. Pun Mesec vam daje priliku da zasijate i inspirirate druge svojim entuzijazmom i kreativnošću. Ovo je odličan trenutak da preuzmete inicijativu u projektima ili situacijama koje vam leže na srcu, i da pokažete svetu ko ste zaista.

Bikovi će se suočiti s izazovima u vezi sa svojim emocionalnim i materijalnim sigurnostima. Pun Mesec može doneti otkrića i promene koje će vam pomoći da pronađete stabilnost i ravnotežu. Ovo je vreme da oslobodite stare obrasce i usmerite se ka stvaranju dugoročne sigurnosti koja vam odgovara.

Škorpije, poznate po svojoj dubokoj intuiciji i intenzivnosti, doživeće period osvetljavanja skrivenih aspekata svog života. Ovaj puni Mesec pruža priliku za transformaciju kroz introspekciju i duhovni rast. Povežite se sa svojim unutrašnjim svetom i istražite šta vas zaista pokreće, oslobađajući se svega što vas drži unazad.

Ne zaboravite da, bez obzira na znak, pun Mesec u Vodoliji donosi energiju slobode i inovacije. Iskoristite ovaj trenutak da oslobodite svoju kreativnost, prepoznate i otpustite stare obrasce i otvorite se za nove mogućnosti. Ova lunarna faza poziva nas sve da se oslobodimo ograničenja i zakoračimo u svet novih mogućnosti sa hrabrošću i verom u sebe.

Pripremite se za period otkrivanja i promene, i neka vam pun Mesec u Vodoliji donese osvetljenje i novu perspektivu na vašem putu.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.