Ovih 5 horoskopskih znakova čeka velika ljubav u septembru: Ovo će biti prava pravcata letnja avantura
Ljubavni horoskop za septembar, Foto: Profimedia

astro

Ovih 5 horoskopskih znakova čeka velika ljubav u septembru: Ovo će biti prava pravcata letnja avantura

Ulazak u jesenju sezonu doneće sreću u ljubavi za neke horoskopske znakove, ako je verovati astrolozima. Iako su neki od njih uživali u romantičnim trenucima i tokom leta, septembar im donosi pravu promenu na ljubavnom planu

Objavljeno:

Jedan znak upoznaće osobu svoga života na sasvim neočekivanom mestu, a neko bi se mogao povezati s osobom iz prošlosti. U svakom slučaju, pred njima je itekako uzbudljiv period.

Evo kojih će 5 horoskopskih znakova imati puno sreće u ljubavi tokom septembra 2024.

Bik

Bikovi će u septembru doživeti značajnu promenu u ljubavnom životu. Povezivanje s nekim novim ili obnavljanje veza s osobom iz prošlosti može im doneti radost i stabilnost. Ovaj mesec je idealan za jačanje veza i stvaranje dugotrajnih romantičnih odnosa.

Bikovi će u septembru doživeti značajnu promenu u ljubavnom životu
Bikovi će u septembru doživeti značajnu promenu u ljubavnom životufoto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Vagama će jesen doneti svežinu i uzbuđenje u ljubavi. U ovom mesecu će se pojaviti prilike za nova poznanstva koja bi mogla prerasti u nešto ozbiljno. Sposobnost da izraze svoje stvarne emocije i potrebe pomoći će im da se povežu s nekim ko im odgovara.

Devica

Device će u septembru osetiti kako se ljubav uliva u njihov život. Moguće je da će se pojaviti neko ko će im pružiti osećaj stabilnosti i sigurnosti. Ovaj mesec će biti idealan za jačanje odnosa i početak novih romantičnih avantura koje će ih ispuniti.

Škorpija

Device će u septembru osetiti kako se ljubav uliva u njihov život
Device će u septembru osetiti kako se ljubav uliva u njihov životfoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpije će u septembru osećati intenzivnu privlačnost i emocionalnu povezanost. Ovaj mesec donosi priliku za duboko razumevanje i iskrenu komunikaciju sa partnerom. Oni koji su u vezi mogli bi doživeti obnovu strasti, dok će slobodne Škorpije imati priliku da upoznaju nekoga ko im u potpunosti odgovara.

Ribe

Ribe će u septembru doživeti romantičnu magiju. Ovaj mesec će biti ispunjen toplim trenucima i emocionalnim povezivanjem. Moguće je da će se pojaviti neko iz prošlosti s kim će Ribe ponovo uspostaviti vezu koja će ih ispuniti i doneti novu dimenziju u njihov život, piše Sensa.hr.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso / Zadovoljna.rs / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.