Nemica izašla iz vode sa najvećom zadnjicom ikad: Malecni bikini nestao među polovinama, ovo budi iz kome (VIDEO)
Hajdi Klum, Foto: Printscreen/Instagram/heidiklum

PAŽNJA

Nemica izašla iz vode sa najvećom zadnjicom ikad: Malecni bikini nestao među polovinama, ovo budi iz kome (VIDEO)

Maleni bikini je istakao njenu figuru, dok su dve krpice jedva pokrile intimne delove njenog tela.

Objavljeno:

Nekadašnja manekenka Hajdi Klum je na Instagramu snimak u najmanjem bikinuju na svetu koji jedva pokriva njenu intimnu regiju. Kupaći je u leopard dezenu sa mnoštvom trakica i Hajdi na slici zaista izgleda fenomenalno.

Atraktivna plavuša je stavila naočare preko kojih je zavodljivo gledala u kameru. Maleni bikini je istakao njenu figuru, dok su dve krpice jedva pokrile intimne delove njenog tela.

Ona je prošetala u snimku do kamere zabacujući kosu unazad, a oko struka je imala atraktivan lančić. Izazovan stajling nemačke manekenke je privukao pažnju njenih pratilaca i oduševio sve, a verujemo posebno pripadnike jačeg pola. Iako je na objavi onemogućila komentarisanje po sviđanjima se može zaključiti da su ovo njeni pratioci jedva dočekali.

U jednoj od poslednjih objava, Hajdi se pojavljuje u istom kupaćem kostimu, dok izlazi iz vode dok efektan bikini ističe njenu savršeno oblikovanu figuru i preplanuli ten koji je dobila na odmoru na moru.

Ako je suditi po fotografijama, manekenka uživa makasimalno na odmoru, noseći svoje godine sa velikim samopouzdanjem. Na pragu šeste decenije Hajdi bi mogla da posluži svim mladim ženama kao inspiracija i primer kako treba raditi na sebi i zavoleti sebe.

Hajdi je poznata po tome što voli da se slika provokativno, a na plaži se ne stidi da skine gornji deo kupaćeg kostima i sunča se u toplesu.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/srećna republika/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.