Tajne cake za pripremu savršene kajgane za koje samo iskusne domaćice znaju: Ovako ukusnu i sočnu do sad niste jeli
Foto: Prinstcreen/Youtube/Martha Stewart

preukusno

Tajne cake za pripremu savršene kajgane za koje samo iskusne domaćice znaju: Ovako ukusnu i sočnu do sad niste jeli

Ukoliko volite da započnete dan ukusnom kajganom, evo načina da je pripremite poput pravog profesionalca

Objavljeno:

Jaja pripremljena na razne načine smatraju se odličnim izvorom hranljivih sastojaka i savršenim izborom za doručak.

Ukoliko volite da započnete dan ukusnom kajganom, evo načina da je pripremite poput pravog profesionalca.

Najpre razbijte jaja i dodajte im kašiku vode, koja će kajgani dati posebno vazdušastu teksturu. Smesu zatim blago umutite, dovoljno da se žumanca i belanca dobro promešaju.

Za pripremu ukusne kajgane je važno da jaja pripremati na niskoj ili temperaturu srednje jačine.

U tiganj stavite puter ili ulje po želji. Kada se masnoća ugreje, dodajte jaja, pa ih posolite. Kajganu ne mešajte dok ne vidite da su se krajevi ispekli. Kada su krajevi blago ispečeni i očvrsli, polako uh prevucite ka sredini tiganja, na taj način će se razliti ostatak umućenih jaja.

Gotovu kajganu odmah preručite na tanjir i uživajte u neodoljivom ukusu.

Bonus video:

05:36

DEDA MI KAŽE: OVIM SAM 4 DANA HRANIO KONJA PRED PARENJE Gastroenterolog otkrio šta je ŠKOTSKI DORUČAK, zdrav obrok I AFRODIZIJAK

(Espreso/krstarica/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.