Starinsko jelo koje najbolje ugreje stomak: Popara po receptu najboljeg kuvara - uzmite odmah duplu porciju
Evo kako da napravite najbolju poparu na svetu, Foto: Printscreen/Youtube/ ŠtaDaJedem?

recept

Starinsko jelo koje najbolje ugreje stomak: Popara po receptu najboljeg kuvara - uzmite odmah duplu porciju

Ako imate hleb, poparu ćete napraviti očas posla, a možete da iskoristite i stari hleb

Objavljeno:

Starinski recept za poparu za kojim su sve domaćice poludele, spremna za svega par minuta.

Sastojci:

  • 1 stariji hleb
  • 500 g belog sira
  • 1 l mleka
  • 4 kašike putera/maslaca ili maslinovog ulja
  • so po ukusu

Recept za poparu:

Recept za poparu
Recept za poparufoto: Printscreen/Youtube/Moja mala kuhinja

Za poparu prvo u dublju šerpu na dno sipajte malo vode, samo da prekrije dno, pa dodajte mleko, hleb iskidan ili iseckan na manje komade i sir.

Sve dobro pomešajte i stavite na vatru srednje jačine, da ne bi zagorelo, i kuvajte stalno mešajući. Kada hleb omekša i svi sastojci se dobro sjedine dodajte 4 kašike margarina, dobro promešajte i sklonite sa vatre. Odmah servirajte i uživajte! Možda ćete želeti da napravite i poparu sa paradajz sosom.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso / Stvar ukusa / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.