Dnevni horoskop za 13. avgust: Stelca progoni ljubav iz prošlosti, a Ovan bi mogao da pristupa sa manje energije
Dnevni horoskop za 13. avgust 2024., Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

Dnevni horoskop za 13. avgust: Stelca progoni ljubav iz prošlosti, a Ovan bi mogao da pristupa sa manje energije

Dnevni horoskop za 13. avgust 2024. godine

Objavljeno:

Ovan

Posao: Rešenja za pitanja koja su vas opterećivala se polako naziru. Budite staloženi i strpljivi. Ljubav: Na ljubavnom planu može doći do varnica, pa bi bilo dobro da manje impulsivno reagujete. Zdravlje: Mogu probavne tegobe.

Bik

Posao: Pripazite da neke detalje ne zanemarite u startu jer bi oni u kasnijem periodu mogli postati problem. Ljubav: Prezauzetost poslovnim obavezama danas će vam malo prostora ostaviti za ljubavna dešavanja, pa se možete naći na meti kritika. Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Pripazite da neke detalje ne zanemarite u startu jer bi oni u kasnijem periodu mogli postati problem
Pripazite da neke detalje ne zanemarite u startu jer bi oni u kasnijem periodu mogli postati problemfoto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih. Možda ćete i neke planove morati da promenite, ali ništa nije do vas.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za one Blizance željne dobrog provoda i zabave. Uživajte. Zdravlje: Vodite računa o kardiovaskularnom sistemu.

Rak

Posao: Bez značajnijih dešavanja na vašem poslovnom polju danas. Stvari idu svojim tokom pa uz dobru organizaciju i kntrolu ne bi trebalo da očekujete veće probleme. Ljubav: Na ljubavnom planu potrudite se da se suzdržite od donošenja naglih odluka, kako vam se kasnije ne bi obile o glavu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za savladanje poslovnih prepreka kako organizacionih, tako tehničkih, koristiće vam podrška osobe iz prošlosti sa kojom ste sarađivali. Ljubav: Budite strastveni i ambiciozni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Moguć ulazak u novu ljubavnu priču, ozbiljnu. Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Devica

Za savladanje poslovnih prepreka kako organizacionih, tako tehničkih, koristiće vam podrška osobe iz prošlosti sa kojom ste sarađivali
Za savladanje poslovnih prepreka kako organizacionih, tako tehničkih, koristiće vam podrška osobe iz prošlosti sa kojom ste sarađivalifoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Posao: Može doći će do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode, a posebno ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Mogući sui zastoji zbog tehničkih problema. Ljubav: Dosta napet period je za partnerske odnose, jer druga strana neće možda imati dovoljno razumevanja za vaše probleme i međusobnu neusklađenost. Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Vage danas ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke i probleme na polju poslovnog angažmana. Sve će se manje-više odvijati po planu.

Ljubav: Zauzete Vage mogle verovatno će biti zauzete preispitivanjem postojećeg odnosa i rešavanjem nedoumica. Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Bićete vrlo praktični, racionalni i brzo ćete razmišljati, pa ćete sa lakoćom moći da pronađete rešenja za neku problematiku, prvenstveno vezanu za tehničke zastoje, ali i da završite neočekivano lako sa zaostalim obavezama Ljubav: Izvesna doza fleksibilnosti i razumevanja biće vam potrebna ukoliko želite stabilnu i funkcionalnu vezu. Ljubomornim ispadima ništa nećete postići.

Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima.

Strelac

Posao: Moguće da će vam danas zatrebati pomoć sa strane od osobe od poverenja, kako bi završili aktivnosti sa kojima ste u zaostatku i koje vas čine nervoznim. Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu imati neke pokušaje komunikacije sa bivšim emotivnim partnerom, ali od ovog posla je bolje da trenutno odustanete. Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Može se desiti da vam uleti i neka nova poslovna ponuda, koja dolazi totalno neočekivano. Imate veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak da delate. Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi. Zdravlje: Pojačana nervoza.

Vodolija

Posao: Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa, a nisu isključeni ni oni tehničke prirode, koji povlače sa sobom i finansije.

Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa
Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupafoto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan. Uglavnom vas očekuje opuštena i mirna atmosfera. Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. To će ići jako teško, jer će konstantno iskakati problemi, vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije. Ljubav: Ukoliko ste slobodni uživajte u izlascima, druženju sa prijateljima, novim poznanstvima, flertu.

Zdravlje: Pojačan stres.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso / Zadovoljna.rs / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.