OVO JE IZABELA KOJA JE RASTURILA VEZU KEJT I VILIJAMA: Ostavio princezu, potresan raskid usledio preko telefona
Vilijam i Kejt, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

pažnja

OVO JE IZABELA KOJA JE RASTURILA VEZU KEJT I VILIJAMA: Ostavio princezu, potresan raskid usledio preko telefona

Vilijam je bio ludoi zaljubljen u Izabelu, ali je ona odbila njegovo udvaranje. Malo ko je mogao da predvidi da će se vratiti Ketrin ili da će buduća princeza prihvatiti da obnove vezu.

Objavljeno: 07:58h

Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. Imaju troje dece, princa Džordža Luja Aleksandera, princezu Šarlot Elizabet Dajanu i princa Luja Artura Čarlsa.

Princeza od Velsa upoznala je budućeg muža na Malborough koledžu, kasnije su zajedno studirali na univerzitetu St Andrews u Škotskoj. Nakon diplomiranja Vilijama je otišao u vojsku, a Kejt Midlton je dobila svoj prvi posao.

I stvari su počele da se menjaju, nagore. Vilijam je prekinuo vezu, u telefonskom razgovoru koji je trajao 30 minuta. Poznati autor Robert Džobson u knjizi "Catherine, The Princess of Wales: The Biography" kaže da je time slomio srce Kejt Midlton.

Razlog raskida bila je Izabela Anstrather Gaf Kaltrofe, koju je upoznao u Grčkoj, godinama pre toga. "Iako je bila sama u to vreme, kada su Vilijam i Ketrin raskinuli, Izabela nije očigledno želela da postane devojka princa, jer je smatrala da bi to ograničilo njene šanse za glumačku karijeru. Vilijama to nije osujetilo, pa joj je udvarao, i nekoliko puta je posećivao u njenoj porodičnoj kući.

Vilijam je bio ludoi zaljubljen u Izabelu, ali je ona odbila njegovo udvaranje. Malo ko je mogao da predvidi da će se vratiti Ketrin ili da će buduća princeza prihvatiti da obnove vezu.

Izabela danas ima 44 godine, u braku je sa Semom Brensonom, sinom tajkuna Ričarda Brensona, Bransona. Venčali su se 2013. i imaju dvoje dece.

Pomenuti autor otkriva da je Vilijam raskid sa Kejt Midlton, koji se desio 2007, proslavio u noćnom klubu u Londonu gde je vikao da je SLOBODAN. Provodio se sa prijateljima, nije se štedelo na alkoholu. Ti detalji šokirali su javnost.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt je nakon razlaza otišla u Dablin sa majkom Kerol Midlton, a kada se vratila u London, počela je da obilazi klubove sa sestrom Pipom Midlton. Šuškalo se da je imala romansu sa bogatim naslednikom Henrijem Ropnerom.

Dva meseca nakon raskida Vilijamu je počela da nedostaje Kejt, bojao se da li će uspeti da se pomiri sa njim, maskenbal koji je organizovao zajednički prijatelj doneo je šansu za pomirenje. Hemija između bivšeg para učinila je svoje. Ona je bila odevena kao medicinska sestra. Dugo su razgovarali pa zaplesali zajedno. Određeno vreme krili su da su se pomirli, a onda su viđeni kako se ljube na vojnoj zabavi na Dorsetu.

Podsetimo, Kejt Midlton boluje od raka, saopštila je 22. marta. Pre dve nedelje uručila je trofej najboljim teniserima na Vimbldonu, bilo je to njeno drugo pojavljivanje u javnosti nakon video objave o dijagnozi opake bolesti. Pre toga je 15. juna bila na obležavanju službenog rođendana Čarlsa III. Sredinom januara bila je podvrgnuta operaciji abdomena u Londonu.

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Blic žena/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.