Erogene zone koje će rasplamsati strasti u krevetu: Dodirnite ženu na ova 3 mesta i vrhunac će biti zagarantovan
Foto: Printscreen/Youtube/TheNaturalLifestyles

UZBUDIĆE SE KAO NIKAD PRE

Erogene zone koje će rasplamsati strasti u krevetu: Dodirnite ženu na ova 3 mesta i vrhunac će biti zagarantovan

Mnogi muškarci se pitaju šta to zaista uzbuđuje žene

Objavljeno:

Postoje tri jednostavna pravila uz koja će se partnerka topiti u vašem naručju.

Koliko puta ste poželeli da na minut uđete u ženinu glavu da otkrijete šta je zaista uzbuđuje i olakšate svoj život? Ne brinite, postoje jednostavna pravila koja skoro uvek pale kod skoro svih žena.

Koliko god da želite da što pre uzburkate strasti, imajte na umu da se žene razlikuju od muškaraca kada je u pitanju predigra i ‘zagrevanje’. Men’s Health otkriva tri tačke na ženskom telu koje treba nežno dodirnuti tokom predigre, za koju stručnjaci kažu da bi trebalo da traje najmanje pet do 10 minuta.

Vrat

Nežno dodirnite vrat žene ako želite da je uzbudite. To je jedno od tri stimulativne oblasti ženskog tela na koje ona retko ne reaguje sa odobravanjem. Ekspertkinja za seks Debi Herbenik kaže da će nežni poljupci u vrat žene biti odličan prvi korak da se ona uzbudi.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Butine

Unutrašnja strana butina je posebno stimulativna za ženu ako je dodirujete nežno i polako. Pustite da se ohladi, pa ponovite postupak. Ovo takođe može biti dobar uvod u oralni seks.

Grudi

Ne zaustavljajte se samo na bradavicama. One nisu jedini osetljivi deo ženskih grudi. Zagrlite ih celim dlanovima i dajte im nekoliko poljubaca, savet je stručnjaka.

Osim što će dodir pomenutih delova ženskog tela uzbuditi ženu, to će obezbediti i da žena lakše i ranije doživi orgazam, navodi se.

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Informer/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.