Njima je za sve neko drugi kriv, nikad ne preduzimaju odgovornost: Razmaženi su i neodgovorni
Ilustracija, Foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Astro

Njima je za sve neko drugi kriv, nikad ne preduzimaju odgovornost: Razmaženi su i neodgovorni

Oni su eksperti da prebace krivicu na drugoga

Objavljeno:

Postoje znakovi u horoskpu koji ne umeju da preuzmu odgovornost za svoje postupke i uvek imaju spreman izgovor. Kada stvari krenu po zlu, oni su majstori u pronalaženju nekoga drugog koga će okriviti. Upoznajte četiri horoskopska znaka koja su pravi eksperti u prebacivanju krivice: Rak, Vaga, Ribe i Blizanci. Svaki od ovih znakova ima svoj jedinstveni način da izbegne odgovornost i okrivi druge, čineći ih majstorima u pronalaženju izgovora.

Rak: Emocionalni manipulatori

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj prirodi i sklonosti da izbegavaju sukobe. Kada stvari ne idu po planu, Rakovi često koriste svoje emocije kako bi skrenuli pažnju s problema.

Umesto da preuzmu odgovornost, oni često od sebe prave žrtve i krive druge za svoje greške. Njihova sposobnost da manipulišu osećanjima drugih čini ih majstorima u prebacivanju krivice. Dok lupite dlanom o dlan, vi ćete biti krivi za sve loše što se dešava.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Vaga: Majstori izbegavanja sukoba

Vage su poznate po svom šarmu i želji za harmonijom u odnosima. One izbegavaju sukobe po svaku cenu i često se trude da održe mir, čak i ako to znači da će svaliti krivicu na nekog drugog.

Osobe rođene u znaku Vage vole da budu u dobrim odnosima sa svima, pa će radije okriviti druge nego da rizikuju da pokvare odnose. Njihova potreba za balansom često ih vodi do toga da izbegavaju preuzimanje odgovornosti. Jednostavno, vode se devizom "Ne talasaj previše".

Ribe: Begunci od realnosti

Ribe su poznate po svojoj maštovitosti i sklonosti ka sanjarenju. Kada stvari krenu naopako, Ribe često beže u svoj svet snova i maštarija, umesto da se suoče s realnošću.

Umesto da preuzmu odgovornost, one će radije okriviti spoljašnje okolnosti ili druge ljude. Njihova sklonost ka bekstvu od realnih situacija i izbegavanju problema čini ih ekspertima u prebacivanju krivice.

Blizanci: Neuhvatljivi prilagodljivci

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti i sposobnosti da se izvuku iz bilo koje situacije. Kada nešto pođe po zlu, Blizanci su vešti u skretanju pažnje i pronalaženju nekoga drugog koga će okriviti.

Njihova brza misao i elokventnost omogućavaju im da se izvuku iz neprijatnih situacija i da uvek imaju spreman izgovor zašto su baš one nevini a neko drugi odgoran. Blizanci su pravi majstori u prebacivanju krivice na druge.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.