3D PAPIRNE FIGURE ZA ZID: Ulepšajte dečiji sobu i podstaknite im maštu (SPECIJALNA AKCIJA)!
Promo, Foto: Promo

Promo

3D PAPIRNE FIGURE ZA ZID: Ulepšajte dečiji sobu i podstaknite im maštu (SPECIJALNA AKCIJA)!

Objavljeno:

U svetu gde digitalne tehnologije dominiraju, pronalaženje kreativnih i edukativnih aktivnosti za decu postaje izazov. Predstavljamo vam revolucionarnu ideju koja kombinuje umetnost, zanat i zabavu – 3D papirne figure za decu koje se kače na zid. Ove prelepe, ručno izrađene figure dostupne su u motivima lava, papagaja, meseca i rakete, šarenog veselog jednoroga pružajući deci neograničene mogućnosti za igru i učenje. OVDE možete da vidite detalje.

Otkrijte svet mašte

3D papirne figure su dizajnirane tako da podstiču dečju maštu i kreativnost. Svaka figura je pažljivo osmišljena kako bi bila vizuelno privlačna i edukativna. Deca mogu birati između različitih motiva, kao što su lav, simbol snage i hrabrosti, papagaj, šareno i veselo stvorenje koje donosi radost, mesec, tajanstveni simbol noći i sanjarenja, raketa, simbol avanture i istraživanja svemira, jednorog, simbol jedinstvenosti.

Izaberite detetov omiljeni motiv i poručlite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
foto: Promo

Edukativna vrednost

Ove 3D papirne figure nisu samo ukras za zid, već i alat za učenje. Sastavljanje figura razvija fine motoričke veštine i koordinaciju oka i ruke. Deca se uče strpljenju i preciznosti dok savijaju i montiraju delove.

3D papirne figure su napravljene od visokokvalitetnog, ekološkog papira koji je potpuno bezbedan za decu. Boje koje se koriste su netoksične i postojane, osiguravaju dugotrajan i siguran proizvod. Figure su lagane i lako se kače na zid.

Promo
foto: Promo

Jednostavna montaža

Jedna od karakteristika ovih 3D papirnih figura je jednostavnost montaže. Svaki set dolazi sa detaljnim uputstvom koje deca mogu pratiti samostalno ili uz pomoć odraslih. Montaža je zabavan proces koji može biti porodična aktivnost, pružajući priliku za zajedničko vreme i kreativno izražavanje.

Izaberite detetov omiljeni motiv i poručlite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Personalizujte dečiju sobu

3D papirne figure su savršen način da personalizujete dečiju sobu. Bez obzira da li vaša deca sanjaju o avanturama u svemiru, istraživanju divljine ili čarobnim noćnim putovanjima, ove figure će im pomoći da stvore svoj mali svet mašte. Postavljanje figura na zid dodaje dimenziju i živost prostoru, čineći ga toplijim i prijatnijim mestom za igru i odmor.

Promo
foto: Promo

Idealan poklon

Ako tražite jedinstven i kreativan poklon za rođendan ili neku drugu posebnu priliku, 3D papirne figure su savršen izbor. One ne samo da pružaju zabavu, već i podstiču decu na učenje i kreativno izražavanje.

Promo
foto: Promo

Uvođenje 3D papirnih figura u život vašeg deteta znači otvaranje vrata ka beskonačnim svetovima mašte i kreativnosti. Ove figure su više od običnih ukrasa – one su alat za učenje, razvoj veština i inspiraciju. Birajući motive lava, papagaja, meseca, rakete, jednoroga, deca mogu istraživati različite teme i svetove, stvarajući sopstvene priče i avanture. Neka zidovi dečije sobe postanu platno za njihovu maštu.

Izaberite detetov omiljeni motiv i poručlite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
foto: Promo

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.