Devojka otkrila recept za KOKA KOLU koju možete napraviti kod kuće: Tvrdi da je ukus isti, a ne košta ništa (VIDEO)
Domaća koka kola, Foto: Printscreen/Tik-Tok/naraazizasmith

OVO NAM JE TREBALO!

Devojka otkrila recept za KOKA KOLU koju možete napraviti kod kuće: Tvrdi da je ukus isti, a ne košta ništa (VIDEO)

Poznata tiktokerika Nara Smit još jednom je iznenadila pripravkom koji je napravila od sastojaka u kuhinji

Objavljeno:

Nakon pomalo bizarnih stvari koje je pripremila, poput žvakaćih guma, Nara je sada napravila svoju Coca-Colu za koju tvrdi da ima isti ukus kao i prava, piše Index.hr.

Kako je napravila Coca-Colu?

Prvo je otopila šećer s malo vode dok se nije karamelizirao. Karamel je zatim izlila na papir za pečenje i ostavila da se ohladi. Nakon hlađenja, razlomila je karamel na sitne komadiće. Zatim je u jednu posudu narendala koricu naranče, limuna i limete. U drugu posudu dodala je muškatni oraščić, cimet, malo vanilije, semenke korijandera, prah šipka, listove limete i malo kokosa. U vodi je otopila šećer, limunsku kiselinu i jabukovo sirće i dodala pripremljene sastojke iz obe posude.

Smesu je kuvala na laganoj vatri sat i po. Nakon kuvanja, procedila je smesu da bi dobila sirup. Sirup je zatim ohladila i na kraju u čašu dodala malo ohlađenog sirupa i gaziranu vodu.

Brojni komentari

Video ima preko 17 miliona pregleda na TikToku i na hiljade komentara. „Možeš li molim te napraviti i Ozempic?“, „Ovo je prešlo svaku meru“, „Sad sam videla sve na svetu“, „Nara, dosta, molim te“, samo su neki od komentara.

Nara je poznata po tome da skoro sve kod kuće pravi od nule – od hrane do higijenskih i kozmetičkih proizvoda. Tako je nedavno napravila pastu za zube, hidratantnu kremu, a poslednje je objavila i recept za kremu za sunčanje i dezodorans.

Bonus video:

00:22

Koka kola i hot dog - 2000 dinarq

(Espreso/city.magazine/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.