Stiže najveća transformacija u avgustu 2024: Karma jednom znaku šalje novu osobu, ulazak u vezu i zajednički život
Evo šta će se dešavati u avgustu, Foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

astro

Stiže najveća transformacija u avgustu 2024: Karma jednom znaku šalje novu osobu, ulazak u vezu i zajednički život

Astrologija otkriva koga čekaju najveće promene u avgustu 2024. godine!

Objavljeno:

Mesečni horoskop za avgust 2024. godine donosi mesec prekretnice, a najveća transformacija dogodiće se osobama koje su rođene u znaku Blizanaca. U narednom mesecu, aspekt konjunkcije Jupitera i Marsa u Blizancima promeniće vas i vaše odnose u potpunosti i daće vam podstrek da kreirate život iz snova! Pogledajte šta vam donosi horoskop:

I pored toga što će vaš vladar Merkur ceo mesec biti u retrogradnoj fazi i vraćati vas u prošlost, posebno kada je u pitanju mesto stanovanja i odnos sa porodicom, Sunce će se neumoljivo kretati direktno! To znači da, stvaranjem povoljnih aspekata sa Jupiterom u Blizancima tokom celog meseca, možete lako da se upustite u novu vezu.

I pored toga što će vaš vladar Merkur ceo mesec biti u retrogradnoj fazi i vraćati vas u prošlost
I pored toga što će vaš vladar Merkur ceo mesec biti u retrogradnoj fazi i vraćati vas u prošlostfoto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Čini se da je avgust 2024. dosta spor, ali krajem meseca primetićete da ste napravili iskorak, da ste krenuli dalje i koliko vam prija takva promena. Jedan od ključnih datuma biće mlad Mesec u Lavu 4. avgusta 2024. i to u vašem sektoru putovanja i novih kontakata. Možda ćete sklopiti novo korisno poznanstvo, a na kraju će to uticati i na vaš lični život.

Ne samo da će u vaš život uploviti nova osoba, već 8. i 9. avgusta Merkur i Venera u porodičnom sektoru mogu da donesu dobre vesti u vezi sa domom, stambenim prostorom ili nekretninama za iznajmljivanje. Na primer, ženska osoba može da vas pozove i kaže da vam je našla super pogodnosti za stan.

Merkur uvek ima maksimalan uticaj na vas, a najupečatljiviji događaj očekuje vas 15. avgusta 2024, kada se vraća nazad u Lava - možda ćete dobiti poziv od rođaka ili će vam pasti na pamet da se vratite u neki proces oko dokumentacije.

Ipak, možda ćete i sami odlučiti da se vratite u prošlost - pozovete bivšeg partnera ili možda samo počnete da gledate njegove društvene mreže, ali svi vaši impulsi nisu slučajni. Sve će to na kraju imati uticaja na septembar 2024. godine.

Ne samo da će u vaš život uploviti nova osoba, već 8. i 9. avgusta
Ne samo da će u vaš život uploviti nova osoba, već 8. i 9. avgustafoto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Konjunkcija Marsa i Jupitera za Blizance

Svi znaci čekaju ovaj događaj - Mars, kao vladar budućeg čvora, povezuje se sa Jupiterom u Blizancima, što znači da će u vašem slučaju jasno istaći događaje u vašem ličnom životu.

Činjenica je da kada se tako važne planete spoje u vašem znaku, pored Sunca, one pomažu da ostvarite svoj zadatak. Stoga, zahvaljujući novoj osobi i akciji koju nudi, možete da imate najveću promenu u životu. Imaćete utisak da se svi zupčanici vašeg unutrašnjeg mehanizma pokreću i možda čak i ostvarite najveći profesionalni rast.

Spremite se da "poletite" što je više moguće - Pun Mesec u Vodoliji 18. avgusta 2024. javlja se u vašem sektoru putovanja i proširiće vaš pogled na svet. Ono što se dešava oko ovog datuma, promeniće vas emocionalno, a na kraju će vas spojiti sa novom i ključnom osobom u vašem životu.

Bonus video:

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.