Sve što treba da bi vam kupaći stajao kao saliven jeste ovo: Svako će se okretati za vama na plaži posle ovoga
Ilustracija, Foto: Aurelie & Morgan David De Lossy / Carte Blanche / Profimedia

sjajno

Sve što treba da bi vam kupaći stajao kao saliven jeste ovo: Svako će se okretati za vama na plaži posle ovoga

Nije ni čudo što su žene širom sveta poludele za ovim trendom!

Objavljeno:

S dolaskom leta i sezonom plaža, mnogi se okreću različitim metodama mršavljenja kako bi se pripremili za sunčanje i kupanje, kao i da bi im omiljeni kupaći stajao kao saliven!

Jedan od najnovijih pojmova koji osvaja pažnju je „internal shower“, što u prevodu znači „unutrašnje tuširanje“.

Ova metoda obećava da će vam pomoći da se oslobodite toksina i podržite mršavljenje, posebno pred letovanje.

„Internal shower“ je termin koji se odnosi na posebnu kombinaciju sastojaka koju treba konzumirati kako bi se poboljšala detoksikacija organizma. Najčešće se koristi mešavina vode, limunovog soka i čia semena. Ova kombinacija se pije na prazan stomak, i to se preporučuje ujutro.

Sunčanje, Plaža, More, Leto
foto: EpicStockMedia / Alamy / Alamy / Profimedia

Čia semena su bogata vlaknima i zdravim mastima, koje mogu pomoći u smanjenju osećaja gladi i povećanju osećaja sitosti. Kada se namoče, čia semena formiraju gelastu supstancu koja može pomoći u regulaciji probave i smanjenju nadutosti. Limunov sok dodaje osvežavajući ukus, dok istovremeno pomaže u alkalizaciji organizma i poboljšanju metabolizma.

Kombinacija ovih sastojaka može pomoći u uklanjanju toksina iz tela, što može doprineti bržem mršavljenju. Takođe, poboljšava hidrataciju, što je ključno za optimalno funkcionisanje organizma.

Ako se pripremate za letovanje i želite da osvežite svoje telo, preporučuje se da uvedete „internal shower“ u svoju dnevnu rutinu najmanje nedelju dana pre odlaska na odmor. Pripremite ovu napitak ujutro i pijte ga na prazan stomak. Ovo može biti savršen dodatak vašem planu mršavljenja, uz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost.

Recept za „internal shower“ je jednostavan: pomešajte jednu kašiku čia semena sa 250 ml vode i ostavite da odstoji 10 minuta. Nakon toga, dodajte sok od pola limuna i dobro promešajte pre nego što popijete. Ovaj napitak možete konzumirati svakog jutra kako biste postigli najbolje rezultate.

Dok se spremate za letovanje, „internal shower“ može biti koristan alat u vašem planu mršavljenja. Uz redovno konzumiranje i zdravu ishranu, ovaj jednostavan napitak može vam pomoći da se osećate lakše i spremnije za letnje avanture. Uživajte u letovanju sa osveženim telom i vedrim duhom!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.