NIKOLINA PIŠEK PODELILA IZAZOVAN VIDEO I BACILA MUŠKI ROD NA MUKE: Obline u prvom planu, izgleda kao boginja
Nikolina Pišek, Foto: Printscreen Instagram/nikolina_pisek

predobra

NIKOLINA PIŠEK PODELILA IZAZOVAN VIDEO I BACILA MUŠKI ROD NA MUKE: Obline u prvom planu, izgleda kao boginja

Dok su je neki nazivali „najlepšom” i zahvaljivali joj na objavama ovog tipa, pojedini komentatori su istakli da je Nikolina „premršava”

Objavljeno:

Čini se da se voditeljka Nikolina Pišek ne libi da svoju sjajnu figuru pokaže na društvenim mrežama, a letnje temperature je iskoristila da se sunča u oskudnom kupaćem kostimu i sve snimila mobilnim telefonom.

Minijaturni bikini savršeno je pristajao njenoj figuri, a mnogi nisu mogli da ne primete njene grudi u prvom planu.

- Da mi je ovo celo leto - napisala je 51-godišnja Pišek uz snimak na kome se iz svakog ugla snimala kako leži na plaži.

- To je mala muka. Malo sunca, kap mora, komad peska... – napisala je Nikolina u opisu atraktivne objave.

Dok su je neki nazivali „najlepšom” i zahvaljivali joj na objavama ovog tipa, pojedini komentatori su istakli da je Nikolina „premršava”. Takođe, brojni komentatori joj pišu da je snimak apsolutni "raj za oči", dok su neki istakli da bi tako trebalo da izgleda "kad žena zna".

Inače, Nikolina Pišek je nedavno bila u centru medijske pažnje povodom obnove svoje 1,7 miliona evra vredne vile u zagrebačkim Šestinama. Srpski mediji nisu bili ljubazni prema njoj, pa su pisali da je uspela da sredi vilu zahvaljujući novom dečku, a to je dobro razbesnelo poznatog voditelja.

Odlučila je da se s njima obračuna preko društvenih mreža i više ne želi da trpi laži i neistine.

- Zdravo pacijenti, žrtve zaboravljenog balkanskog nazadnog mentaliteta u kome žene ne mogu ništa same ako nemaju muškarca pored sebe. Nemam u principu ništa protiv muškaraca. Kao ni bilo ko drugi. Ali protiv ludila u kome se svaki moj uspeh pripisuje 'misterioznom čoveku' - jesam. Pacijenti. Partner? Da li vam je palo na pamet da bi to mogao da bude, recimo, poslovni partner? Sada se vratite u pećinu iz koje ste pobegli - napisala je na svom Instagram storiju i nastavila obračun sa srpskim tabloidima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Jutarnji.hr/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.