Srpska pevačica zategnuta kao praćka: Smršala čak 40 KILOGRAMA, žene će odlepiti na dijetu koja topi sve
Foto: Printscreen Instagram

BEZ GLADOVANJA

Srpska pevačica zategnuta kao praćka: Smršala čak 40 KILOGRAMA, žene će odlepiti na dijetu koja topi sve

Evo koja je tajna dobrog izgleda popularne pevačice.

Objavljeno: 21:07h

Pevačica Nikolina Kovač, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pomoću određene ishrane je, nakon porođaja, uspela da smrša 40 kilograma.

- I u prvoj i drugoj trudnoći ugojila sam se 20 kilograma - rekla je pevačica Nikolina Kovač Kapor, koja je uspela da liniju dovede do savršenstva.

- Posle prvog porođaja do idealne kilaže stigla sam za mesec i po, ali sam narušila krvnu sliku i non stop sam se osećala umorno. Posle druge trudnoće odlučila sam da smršam na zdrav način... Nekoliko kilograma me sada deli od cilja, a ove poslednje kile se najteže tope. Ipak, najvažnije je biti istrajan i uporan - rekla je tada Nikolina.

Nikolina doručkuje ovsene pahuljice ili ovsenu kašu sa voćem kao što su mandarine, jagode, bobičasto voće i suvo grožđe. Užina Nikoline Kovač koja joj je pomogla da smrša je uglavnom blendirano povrće ili sok. Najviše koristi cveklu, šargarepu i jabuku za zdravi miks.

Ručak Nikoline Kovač obuhvata salatu, zeleno lisnato povrće, zatim nemasne proteine kao što je pileće belo meso. Uvek ruča salatu, a kada poželi da promeni napravi grilovano povrće ili miks karfiola i brokolija.

Za večeru, Nikolina jede tunjevinu, grilovanu ribu, šarenu salatu sa šargarepom i rukolom, ili Cezar salatu. Koristi malo ulja i uvek dodaje limunov sok.

Bonus video:

01:06

LAVLJA DIJETA

(Espreso/Srbijadanas/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.