Dnevni horoskop za nedelju, 21. jul: Strečeve očekuje bitan poziv, jedan znak da pripazi na zdravlje i pritisak
Dnevni horoskop, Foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za nedelju, 21. jul: Strečeve očekuje bitan poziv, jedan znak da pripazi na zdravlje i pritisak

Pogledajte šta vam donosi današnji horoskop za 21. jul

Objavljeno:

Horoskop za 21. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Моrate da naučite da bude strpljiviji. Ovaj dan vas uči da ponekad ne možete sve sami. Oslonite se na one oko sebe, a to vas čini nestrpljivim. Stvari će se postepeno menjati za vas. Izađite s prijateljima. Poradite na imunitetu.

Bik

Imate jasnu viziju kako želite da provodite svoje vreme. Ovo je važan dan za vas jer ćete uskoro napraviti važnu promenu u svojoj karijeri. Ne morate da se plašite budućnosti. Pokušajte da nadogradite ono što ste do sada naučili i ciljajte što je više moguće. Izmerite pritisak, možda varira.

Blizanci

Imaćete divan dan. Čini se da ste pronašli svoju unutrašnju snagu. Konačno ste odlučili da slušate svoju intuiciju i više radite na sebi i onome što želite od svoje budućnosti. Partner vas voli i obasipa pažnjom. Super se osećate.

Tarot, Zodijak, Horoskop, Astrologija
foto: tony french / Alamy / Profimedia

Rak

Ponekad je teško prihvatiti da su stvari gotove, da je nečemu kraj. A čini se da veza sa partnerom više ne ide dobro. Možda je vreme da se razdvojite, ili je vreme da dovedete svoje misli u red. Dobro se osećate..

Lav

Imaćete jedan miran dan. Vi ste vatreni znak koji zna šta želi od života. Oslanjate se na ljude oko sebe i ne dovodite u pitanje svoje mišljenje. Zvezde savetuju da slušate mišljenje drugih. Možda ćete otkriti nove ideje. Mogući problemi sa zubima.

Devica

Trebalo bi da provedete više vremena sa svojom porodicom. Probajte da upoznate i više cenite svoje voljene. Počinjete da menjate svoj pogled na budućnost i pravite nove planove. Povremeno ste jako nervozni, probajte da dišete duboko i da spavate dovoljno.

Vaga

Čini se da ste konačno našli ravnotežu u svom životu. Trebalo vam je turbulentno vreme da dođete do mesta gde ste danas. Pokušajte da donosite uravnotežene odluke za sebe i svoju budućnost. Moguće su alergijske reakcije na koži.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Škorpija

Ne dozvolite da vas ljubomora nadvlada. Iako si misteriozan znak, svima je jasno da u vama tinja vatra. Vašu ljubomoru podstiču strahovi sa kojima se niste suočili. Možda je vreme za emotivnu promenu. Pazite šta jedete.

Strelac

Svega vam je dosta. Pravite planove za odmor. Ovih dani su maštate o opuštanju. Danas biste mogli da primite telefonski poziv od starog prijatelja. Najverovatnije ćete pričati priče i prisećati se prošlosti. Problemi s varenjem.

Jarac

Za vas je ovo naporan dan. Imate mnogo stvari da uradite i čini vam se da nikad nemate dovoljno vremena. Pokušajte da napravite dnevni red i držite ga se. Vi ste znak koji uvek nađe način da svaki problem reši. Osećate se super..

Vodolija

Imaćete jedan sasvim miran dan. Vreme je da se razmazite i bolje brinete o sebi. Ne dozvolite da vas stres sputava. Zvezde vam savetuju da se što pre odvojite od toksičnih ljudi u svom životu i napravite mesta za dobre stvari. Odmarajte se.

Ribe

Prolazitee kroz vema važnu promenu. Stavljate naglasak na lični razvoj i na stvari koje možete da uradite i sagledate iz svih uglova. Pozabavite se sadašnjošću i manje sanjarite o budućnosti. Osećate se jako dobro. Izađite u šetnju.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/sensa/Zorica Atonijević/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.