RUSKI DOKTOR OTKRIO KOJA DOMAĆA SMESA SAGOREVA MAST ZA 72 SATA: Rezultati za 3 dana, lik u ogledalu će vas šokirati
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Slađina kuhinja

obRATITE PAŽNJU

RUSKI DOKTOR OTKRIO KOJA DOMAĆA SMESA SAGOREVA MAST ZA 72 SATA: Rezultati za 3 dana, lik u ogledalu će vas šokirati

Ovaj doktor ističe da svaki dan treba da započnete domaćom smesom za sagorevanje masti, koja će podstaći mršavljenje i ubrzati vaš metabolizam.

Objavljeno: 07:10h

Ruski lekar-traumatolor Aleksej Sorokin veoma je popularan na društvenim mrežama, a tamo neretko deli različite savete o tome kako da se osećate bolje u svojoj koži i da brzo izgubite kilograme. Sorokin je osmislio i svoju jedinstvenu tehniku korekciju tela uz pomoć specifične masaže, a jednom prilikom otkrio je i kako da ubrzate proces mršavljenja.

Ovaj doktor ističe da svaki dan treba da započnete domaćom smesom za sagorevanje masti, koja će podstaći mršavljenje i ubrzati vaš metabolizam. Prve rezultate ćete videti već za tri dana, ali je neophodno da uz to bar minimalno korigujete ishranu i fizički se aktivirate.

Salce i masnoće će početi da se tope i čitav proces skidanja viška će se znatno ubrzati ako redovno konzumirate ovaj napitak, a Sorokin tvrdi da se može desiti da za 72 sata izgubite i od tri do četiri kilograma, prenosi "Hibinu.ru".

Borov med, Med
foto: Printscreen/youtube/kuhajipeci

Potrebni sastojci:

3 kašičice meda

1 kašika mlevenog đumbira

125 grama sitno iseckanog rena

1 kašičica limunovog soka

Priprema:

Sve sastojke pomešajte u maloj posudi dok smesa ne postane glatka i kompaktna. Smesu čuvajte u staklenog, zatvorenoj tegli u frižideru.

Primena:

Uzimajte jednu supenu kašiku ove smese na prazan stomak tokom 21 dana. Dr Sorokin ističe da ćete već trećeg dana primetiti da vam se stomak smanjio i da ste manje naduti, a ako budete korigovali ishranu, posle tri nedelje videčete značajne rezultate.

Ovu mešavinu za sagorevanje masti ne treba konzumirati ako imate bolesti gastrointestinalnog trakta, bubrega ili jetre, ili ako pak imate alergijske reakcije na neku od pomenutih namirnica.

02:55

ZAMALO NISAM UMRO NA SCENI! IZGUBIO SAM 9 KILA ZA 15 DANA Lečić otkrio NEOBIČAN RECEPT monaha iz Hilandara kojim leče ČAK I RAK!

(Espreso/Blic žena/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.