Dnevni horoskop za četvrtak, 18. jul: Lavovima neočekivani susret, Vage čekaju dobre vesti, a Vama?
Foto: Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 18. jul: Lavovima neočekivani susret, Vage čekaju dobre vesti, a Vama?

Današnji horoskp za 18. jul za sve znakove

Objavljeno:

Horoskop za 18. jul 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Danas ćete zahvaljujući svojim komunikacijskim veštinama ostvariti poslovne ciljeve. Neki kućni problemi zahtevaju vaš hitan angažman. Stiže vam zarada za sve u šta ste investirali. Danas ćete verovatno shvatiti da je život besmislen bez ljubavi. Pozitivan stres će vam pomoći da sprečite bolest. Uzdržite se od širenja lažnih glasina o drugima.

Bik

Neko na radnom mestu će pokušati da naškodi vašim interesima. Produžena bolest majke može izazvati anksioznost na vašem ličnom planu. Brza ulaganja će vas samo dovesti do finansijskih gubitaka. Društvo vašeg partnera danas će vam pružiti mnogo sreće. Zdrav duh uvek živi u zdravom telu, zato se trudite da ostanete u formi. Bićete zauzeti socijalnim radom. Poštujte svoje roditelje.

Blizanci

Pokušajte da ostane pribrani na radnom mestu. Smetaće vam ponašanje vaših roditelja, pa ćete opet naglasiti gde su vam granice. Imaćete koristi od ulaganja u akcije ili neki posao. U ljubavi će samo istina i iskrenost odvesti vašu vezu daleko. Da biste se svestrano razvili, moraćete da se bacite na fizički i mentalni rad. Osećate se odlično i možda se spremate za odmor.

Dnevni horoskop za 18. jul
Dnevni horoskop za 18. julfoto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Rak

Ljudi povezani sa prodajom i marketingom biće u agresivnom modu kako bi postigli svoje ciljeve. Vaš um će uvek biti aktivan, a to će vam pomoći da budete uspešni. Slušajte članove porodice da biste izbegli svađe. Treba da pokušate da stvorite nov izvor prihoda. Učinite veče nezaboravnim sa svojim partnerom. Nemojte zanemariti bol u vratu ili leđima. Konsultujte se s lekarom i vežbajte

Lav

Uprkos tome što ulažete mnogo truda na poslu, imaćete velike prepreka da postignete uspeh. Kod kuće će vaši napori doneti poštovanje i poverenje članova porodice. Ulaganje novca u neki posao il u nešto drugo može dovesti do finansijskog gubitka. Postoji velika mogućnost da upoznate neku specijalnu osobu. Loš dan za srčane bolesnike. Imaćete koristi ako slušate savet lekara. Smetaće vam meso i alkohol.

Devica

Morate ojačati svoje odnose da biste postigli uspeh na poslu. Napredovaćete ako pokažete doslednost. Održavajte dobre odnose sa starijom braćom i sestrama. Imaćete koristi od novca koji ste stavili na štednju. U ljubavnoj vezi sporovi se kompliuju zbog reči druge osobe. Ako posvetite svoje vreme aktivizmu, doživećete sreću i zadovojstvo. Nemojte se švercovati u prevozu, inače ćete platiti kaznu.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Ako danas vaša ambicija nije ispunjena, bićete nezadovoljni. Ako radite u trgovini, napredovaćete i zaraditi. Dobre vesti od rođaka će i vas obradovati. Trebalo bi da investirate u partnerski posao. Nemojte se svađati sa svojim partnerom, nastaće novi problemi. Izađite u grad, impresionićete sve svojim ljubaznim i privlačnim ponašanjem u krugu prijatelja. Možda će vas mučiti bol povezana s bubrezima.

Škorpija

Može doći do kašnjenja u važnom projektu na kojem već dugo radite. Suočićete se sa gnevom roditelja. Danas morate posebno da vodite računa o tome da nikad ne ulažete novac kad je visoka kamata ili obećana zarada. Daćete neki skupi poklon svom partneru i uživaćete u zadovoljstvu. Pažljivo birajte reči dok razgovarate s prijateljem o njegovom duštvenom angažmanu. Osećate se dobro.

Strelac

Stari prijatelj ili šef ponudićevam nov posao. Za poslovne ljude će biti od koristi da izvrše temeljnu istragu pre nego što se udruže s partnerima. Nagodićete se s članom porodic oko nasledstva. Imaćete koristi od ulaganja u trgovinu. Agresivna priroda ljubavnog partnera kvari vašu vezu. Ukoliko imate problem sa jajnicima ili malom karlicom, hitno se javite lekaru.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Jarac

Povoljan dan za zaradu ako ste advokat ili se bavite pravosudnom sferom. Novi finansijski planovi će vas privući da uložite novac. Kod kuće će biti napeto zbog lošeg zdravlja partnera. Ako ste sami, nova ljubav koju ćete doživeti ispuniće vaš život entuzijazmom. Vreme je da se pozabavite svojim izgledom. Zdravlje će vam danas biti dobro.

Vodolija

Pritisak na poslu se povećava, pa ćete možda morati da ostajte duže da biste sve završili. Na privatnom planu imate imovinske sporove koji bi mogli iznenada da se razbuktaju. Ulaganje u posao moglo bida bude profitabilno. Vaš ljubavni partner će vas zaštititi i odgovoriti vašim protivnicima. Povedite računa o ishrani. Putovanje bi moglo da bude odloženo zbog neočekivanih problema.

Ribe

Učićete novu veštinu na poslu. Vaš rad će doneti nov pravac vašoj karijeri. Danas će u porodici biti organizovan nečiji rođendan. Investirajte u posao, to će vam doneti dobitak. Danas ćete u izlasku upoznati specijalnu osobu i ludo se zabaviti. Držite svoje misli pod kontrolom, inače ćete biti besni. Vaša inteligencija i duhovitost će pomoći da razvijete zdrave odnose sa drugima. Osećate se odlično.

Bonus video:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso/sensa/Zorica Atonijević/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.