OVO JE ZEMLJA U KOJOJ ŽIVE ŽENE SA NAJVEĆIM GRUDINA NA SVETU: Evo ko ih prati u stopu, muškrace ovo mnogo zanima
Ilustracija, Foto: Profimedia

saznajte

OVO JE ZEMLJA U KOJOJ ŽIVE ŽENE SA NAJVEĆIM GRUDINA NA SVETU: Evo ko ih prati u stopu, muškrace ovo mnogo zanima

"Gotovo svi izvoru imaju činjenicu da su teško razumljivi i da su u suprotnosti jedan sa drugim. Problem se takođe javlja u tome što se slične veličine (na primer 70C, 75B, 80A) često percipiraju kao odgovarajući, a zapravo žene greše u izboru prave veličine"

Objavljeno: 19:27h

Svetski poznata stranica "World data" bavi se statistikom najrazličitijih podataka na globalnom nivou, pa između ostalog napravili su i listu prosečne veličine penisa, te prosečne veličine ženskih grudi. Njihovi podaci pokazuju da najobdarenije dame žive u Norveškoj, Islandu i Luksemburgu, te u Velikoj Britaniji i Americi. Međutim, oni ističu da njihova procena nije naučno pouzdana i da više ima zabavan karakter, te da tek ovlaš daje uvid u pravo stanje stvari.

Dakle, istraživači ispred "Wold data" stranice oslonili su se u svojoj statistici na dve velike studije iz 2010. i 2013, te na još desetak manjih, te na neka nezavisna istraživanja. Takođe, uključeni su podaci proizvođača donjeg veša, odnosno o tome broju prodatih grudnjaka po specifičnim veličinama.

"Gotovo svi izvoru imaju činjenicu da su teško razumljivi i da su u suprotnosti jedan sa drugim. Problem se takođe javlja u tome što se slične veličine (na primer 70C, 75B, 80A) često percipiraju kao odgovarajući, a zapravo žene greše u izboru prave veličine", pišu vlasnici pomenutog statističkog servisa.

Grudi, Grudnjak, Brus, Brushalter
foto: Profimedia

Jedno je izvesno - na globalnom nivou prirodne ženske grudi su prosečne veličine koja odgovara B korpi.

Dakle, pored gore pomenute petorke - Norveške, Islanda, Luksemburga, SAD i Velike Britanije, prvih 10 zemalja u kojima žive žene sa najvećim grudima su i Kolumbija, Venecuela, Holandija, Švedska i Kanada.

Zanimljiva je pozicija Srbije na listi prosečne veličine ženskih grudi - mi smo poslednji od evropskih zemalja na ovom spisku, a 61. sveukupno. Sve zemlje u regionu se bolje kotiraju od nas, pa je tako Hrvatska na 21. mestu, Albanija na 22, Mađarska na 27, a Crna Gora na 34. mestu.

Ispod Srbije uglavnom se nalaze zemlje iz Afrike i Azije, a utvrđeno je da žene sa najmanjim grudima pretežno žive u centralnoj Africi i jugoistočnoj Aziji., što se povezuje sa činjenicom da su u ovim regionima žene najčešće niske i mršave.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/BlicŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.