UDARNA I PORAŽAVAJUĆA VEST: Evo kada će se Kejt Midlton ponovo pojaviti u javnosti
Kejt Midlton, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

poznato

UDARNA I PORAŽAVAJUĆA VEST: Evo kada će se Kejt Midlton ponovo pojaviti u javnosti

Nedeljno pojavljivanje na Vimbldonu verovatno je poslednji Kejtin zvanični angažman do kraja ove godine.

Objavljeno:

Prema izvorima bliskim kraljevskoj porodici, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton planiraju da veći deo leta provedu "ispod radara" u svom utočištu u Norfolku sada kada su princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis završili školu, a Kejt nastavlja sa preventivnom hemioterapijom. Svako pojavljivanje u javnosti dodatno iscrpi Kejt, a tako je bilo i sa Vimbldonom.

Iako Kensingtonska palata nije dala detalje o planovima porodice za leto, jedan kraljevski izvor je potvrdio da je porodica sada na "letnjem raspustu". Izvori bliski porodici kažu da, iako ovog leta neće putovati u inostranstvo dok Kejt prima terapiju, raduju se što će sledećeg meseca posetiti kralja Čarlsa i kraljicu Kamilu u Škotskoj.

Nedeljno pojavljivanje na Vimbldonu verovatno je poslednji Kejtin zvanični angažman do kraja ove godine.

1 / 5 Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza od Velsa oduševila je publiku na centralnom terenu kada je stigla u kraljevsku ložu sa princezom Šarlot. Devetogodišnjakinja je pratila svoju majku i Kejtinu sestru Pipu Midlton za poseban dan i s ponosom gledala kako njena majka dobija ovacije.

Kejtino pojavljivanje na Vimbldonu je tek drugi put da je viđena u javnosti od postavljanja dijagnoze raka. Pojavila se na događaju "Trooping the Colour", zvaničnoj kraljevoj rođendanskoj paradi u junu, i očigledno je bila odlučna da prisustvuje i Vimbldonu.

"Bilo je dva datuma koja je zaista želela da ispoštuje," kaže izvor blizak princezi. "Želela je da bude na 'Trooping' događaju kako bi podržala kralja i na Vimbldonu jer ide svake godine i to joj donosi veliku radost."

Kao kraljevski patron All England Lawn Tennis and Croquet Club-a od 2016. godine, Kejt je svake godine prisustvovala šampionatu. Iako nije mogla da prisustvuje ženskom finalu u subotu, izvori kažu da je bila "čvrsto rešena" da prisustvuje muškom finalu gde je Karlos Alkaraz pobedio Novaka Đokovića u napetom finalu.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/blic žena/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.