Ove dame su idealne za brak i vezu, nikad vas neće izdati: Horoskop otkriva koja 4 znaka su najvernija
Žena, Foto: printscreen/ instagram/ elainastjames

astro

Ove dame su idealne za brak i vezu, nikad vas neće izdati: Horoskop otkriva koja 4 znaka su najvernija

Neodoljive su svojim partnerima

Objavljeno:

Divna supruga može biti bilo koja osoba, bez obzira na horoskopski znak.

Međutim, neki znaci Zodijaka su prirodno brižniji i posvećeniji u braku, zahvaljujući svojim astrološkim karakteristikama.

Možda tražite bračnog partnera sa najboljim znakom ili se pitate da li ste i sami materijal za brak.

Ova četiri horoskopska znaka su najbolje supruge i evo kako astrologija objašnjava njihovu odanost i pažljivost.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovan

Žene Ovnovi su sjajne žene - one su izuzetno razigrane i velikodušne partnerke. Ovo može biti iznenađenje jer Ovan ima lošu reputaciju zbog sebičnosti u ljubavi.

I istina je da, kao prvi znak Zodijaka i vladar prve kuće, ljudi Ovnovi imaju tendenciju da sebe stave na prvo mesto.

Ali kada se Ovan ludo zaljubi, dovoljno da se posveti braku, oni na svog partnera gledaju kao na produžetak sebe i jednako duboko brinu o njemu.

Ako su slobodni, mogu brzo da skaču sa partnera na partnera. Ali kada su posvećeni, oni su žestoko odani svom supružniku i štite ih.

Život sa ženom Ovnom nikada nije dosadan. Njen partner joj je najbolji prijatelj i voli da zajedno otkrivaju svet – od divljih putovanja do udobnih noći kod kuće, ovaj vatreni znak zna kako da stvari učini zanimljivim.

Vaš brak će biti pun uzbuđenja i jedinstvenih uspomena, i iako ćete srećno ostariti zajedno, ona će vas uvek činiti mladim u srcu.

Žena, Znoj, Pazuh
foto: Anastasia Vishnickaya / Alamy / Alamy / Profimedia

Bik

Žene Bik su po prirodi nežne, ljubazne i prizemne, osobine koje ih čine odličnim supružnicima.

Kao zemljani znak, Bik je prizemljen i pouzdan – uvek možete računati da će vam supruga Bik čuvati leđa. Takođe je senzualna i brižna i nikada nećete sumnjati u njenu posvećenost vama.

Žene Bik imaju tendenciju da daju prioritet potrebama svog partnera. One su pomalo tradicionalne i vole da ispunjavaju stereotipnu žensku ulogu u vezama.

One vole da ukrašavaju kuću i pripremaju obroke za svoju porodicu.

Najviše vole opuštene noći kod kuće sa svojim partnerom, kuvanje ukusnog obroka dok slušaju muziku i večeru uz romantičnu svetlost sveća.

Žena Bik će uvek učiniti da se osećate razmaženo i sigurno, a ona će vas tretirati kao kralja.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Rak

Rak se smatra majkom Zodijaka, a žene rođene pod ovim znakom su rođene nežne i zaštitne. Ne mogu a da ne brinu o svima oko sebe, a posebno su osetljive prema potrebama svog partnera.

Neguju svog supružnika, tretirajući ih nežno i pažljivo kao novorođenče.

Kao znak raka, morskog bića koje svoj dom nosi na leđima, život u kući je izuzetno važan za žene Raka.

Rak takođe vlada četvrtom kućom, kućom doma i porodice. To znači da Rakovi svoju porodicu, uključujući supružnike, stavljaju iznad svega.

Uspeh njihovog braka je ključan za njihovu dobrobit, tako da svojoj vezi daju sve od sebe. Žena Rak čini neverovatno brižnu i posvećenu ženu jer joj je ljubav najvažnija.

Sreća, Žena, Disanje
foto: Denis Rozhnovsky / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaga

Vagu vodi Venera, planeta ljubavi i lepote, što znači da su žene Vaga prirodno romantične i privlačne. Iako su šarmantne, možda će im biti teško da pronađu onog pravog.

Njihov najveći pad u odnosima su njihovi problemi sa posvećenošću i donošenjem odluka. Iako obožavaju da imaju partnera, potrebno im je mnogo da izaberu jednu osobu kojoj će se posvetiti.

Dakle, kada se žena Vaga uda, to znači da je do ušiju za svog supružnika.

Žene Vage cene veze i daju prioritet svom braku. Ali, kao znak Vage, one teže ravnoteži u svemu što rade, tako da ne dozvoljavaju da drugi aspekti života padnu po strani.

Žena Vaga će se pobrinuti da oboje uživate u obilju hobija i izleta, a ona će vas bodriti dok radite na svojim ciljevima. Ona je pravi životni saputnik u svakom pogledu i biće pored vas u svakom pogledu.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreos/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.