MLAD MESEC U JULU ZA 3 ZNAKA ZNAČI LJUBAVNI PREOKRET: Potrebno vam je osveženje nakon finansijskog sunovrata
Mlad Mesec, Foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

astro

MLAD MESEC U JULU ZA 3 ZNAKA ZNAČI LJUBAVNI PREOKRET: Potrebno vam je osveženje nakon finansijskog sunovrata

Morate više da se posvetite partneru!

Objavljeno:

Lunarne faze imaju značajan uticaj na naše emocije i strasti, a julski mlad Mesec nije izuzetak. Mnogi astrolozi najavljuju sreću u ljubavi za određene znakove Zodijaka, a period nakon ovog mladog Meseca donosi mogućnost za romantične avanture i ispunjenje ljubavnih snova. Evo šta sledi za sledeća tri horoskopska znaka. U pitanju su Blizanci, Device i Jarčevi.

Blizanci - blistava budućnost

Za Blizance se predviđaju neočekivane vesti i iznenadne ponude od strane njihovih partnera. Ovaj period donosi mogućnost za struktuiranje odnosa i pravljenje planova za budućnost, kao i jačanje osećaja povezanosti.

Za Blizance se predviđaju neočekivane vesti i iznenadne ponude od strane njihovih partnera
Za Blizance se predviđaju neočekivane vesti i iznenadne ponude od strane njihovih partnerafoto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Device - traže nova iskustva

Pripadnici znaka Device su u potrazi za novim iskustvima i uzbuđenjima koja će osvežiti njihovu vezu. Univerzum ih savetuje da teže mudroj i promišljenoj ljubavi, te da iskoriste period nakon mladog Meseca za dodatno zbližavanje i važne razgovore sa partnerom.

Jarčevi - posvetite se partneru

Za Jarčeve, period nakon izlaska mladog Meseca donosi posvećivanje mnogo vremena njihovom partneru, kao i mogućnost da ih iznenade nečim lepim. Nakon brige o finansijama, sada će želeti da iskoriste dodatna finansijska sredstva kako bi usrećili voljenu osobu, prenosi "Luftika". Lunarne faze imaju jedinstven uticaj na naše emocije i ljubavne odnose, te je važno obratiti pažnju na njihovu dinamiku i prilagoditi se promenama koje donose.

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.