Najukusniji posni ručak za 200 dinara: Pikantni sataraš bez jaja ćete praviti bar jednom nedeljno (RECEPT)
Starinski sataraš bez jaja, Foto: Printscreen/Youtube/soskuhinja

NJAM NJAM

Najukusniji posni ručak za 200 dinara: Pikantni sataraš bez jaja ćete praviti bar jednom nedeljno (RECEPT)

Ukusni crveni plodovi paradajza i paprike konačno su tu i sad je pravo vreme za pripremu čuvenog sataraša

Objavljeno:

Ukoliko postite možete napraviti sataraš bez jaja i uživate u laganom i izdašnom ručku, a onda se i zasladiti nekim sočnim kolačem bez jaja.

Evo šta je potrebno za pripremu sataraša koji krepi i daje energiju.

Potrebno je za ovaj recept:

  • 2 paradajza
  • 2 paprike
  • 2 glavice luka

- za one koji ne poste:

  • 1 do 2 jajeta
Ukoliko ne postite, možete dodati 1 ili 2 jaja
Ukoliko ne postite, možete dodati 1 ili 2 jajafoto: Printscreen/Youtube/soskuhinja

Priprema:

Za posnu varijantu na vodi iseckajte na sitne komadiće svo povrće i stavite da se dinsta na laganoj vatri oko 15 minuta, dodajte začine i jelo je spremno.

Za mrsnu varijantu stavite malo ulja u šerpu, dodajte luk, kad se prodinsta dodajte papriku i paradajz koji ste prethodno dobro oprali i iseckali na kockice.

Nakon 15 minuta dinstanja dodajte začine i so po ukusu. Kad ispari voda od povrća ulupajte jaje i dodajte u smesu. Upržite minut, dva i uživajte u savršenom ukusu ovog pravog prolećnog jela.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/T.M./Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.