3 KOFERA, 1 CENA: Siguran, čvrst kofer sa teleskopskom ručkom na SNIŽENJU!
Kofer set, Foto: Promo

promo

3 KOFERA, 1 CENA: Siguran, čvrst kofer sa teleskopskom ručkom na SNIŽENJU!

Ovaj komplet kofera je pažljivo dizajniran kako bi pružio optimalnu funkcionalnost

Objavljeno:

Stiglo leto, putovanja čekaju! Bez obzira da li planirate duže odmore, kratke vikend izlete ili poslovna putovanja, pravi kofer može napraviti razliku. Veliki, srednji i mali kofer? Koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i osigurati vam bezbrižno letovanje? Pa, najbolje imati sva 3. A još kad biste mogli da kupite 3 komada po ceni jednog... Zapravo, OVDE i možete!

Dizajniran za sve vaše letnje potrebe

Ovaj komplet kofera je pažljivo dizajniran kako bi pružio optimalnu funkcionalnost:

  1. Veliki kofer je savršen za duža letnja putovanja ili kada putujete sa porodicom.
  2. Srednji kofer je idealan za kraće izlete ili poslovne putovanja, dok je
  3. mali kofer savršen za vikend avanture ili kao ručni prtljag.

Cena je do kraja ove nedelje fantastična – ne propustite da poručite sva 3 kofera po ceni jednog – OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Kvalitet i Izdržljivost na 1. mestu

Svaki kofer u ovom kompletu je napravljen od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i otpornost na habanje. Bilo da putujete avionom, vozom ili automobilom, ovi koferi će izdržati sve izazove. Vodootporni materijali i ojačani uglovi osiguravaju da vaša prtljaga ostane sigurna i suva, bez obzira na vremenske uslove.

Kofer
foto: Promo

Unutrašnjost svakog kofera je pažljivo osmišljena kako bi omogućila maksimalnu organizaciju. Veliki glavni odeljak pruža dovoljno prostora za vašu garderobu, obuću i dodatke, dok dodatni unutrašnji džepovi omogućavaju lak pristup manjoj prtljazi poput kozmetike, elektronike i dokumenata.

Pored funkcionalnosti, ovi koferi su dizajnirani i sa estetikom na umu. Moderni, elegantni dizajn ih savršenim modnim dodatkom za svakog putnika. Dostupni u različitim bojama, ovi koferi će se uklopiti u vaš stil i izdvojiti vas iz mase.

Svaki kofer je opremljen sa 4 točkića koja omogućavaju lako kretanje u svim pravcima. Bez obzira na težinu prtljaga, moći ćete da manevrišete kroz aerodrome, železničke stanice i hotelske hodnike bez ikakvih problema. Teleskopska ručka sa višestrukim podešavanjima visine osigurava udobnost i lakoću upravljanja.

Komplet od 3 kofera – veliki, srednji i mali – je vaš idealan saputnik za sve letnje avanture. Uživajte u putovanjima sa stilom, udobnošću i budite bezbrižni. Ne čekajte dan pred more, obezbedite svoj komplet danas – poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.