NAJBOLJE PRIRODNO SREDSTVO OD KOGA MUŠICE BEŽE KAO ĐAVO OD KRSTA: Pomešajte ova 2 sastojka i nestaće za 5 minuta
Rasterivanje voćnih mušica, Foto: TikTok printscreen/moribyan

REŠITE IH SE ZAUVEK

NAJBOLJE PRIRODNO SREDSTVO OD KOGA MUŠICE BEŽE KAO ĐAVO OD KRSTA: Pomešajte ova 2 sastojka i nestaće za 5 minuta

Voćne mušice mogu biti smetnja po vrućem vremenu jer je to savršena temperatura za njihov razvoj i često uđu u domove u potrazi za hranom

Objavljeno: 11:36h

Pomoću ovog trika lako ćete se rešiti dosadnih mušica koji su vam se nakupili u kuhinji, trebaće vam svega pet minuta, a nećete koristiti nikakve štetne hemikalije.

Brzo ćete ih se rešiti s ovom zamkom koju možete jednostavno napraviti sami. Najbolji deo je što vam treba samo dva sastojka i nekoliko uobičajenih kućnih predmeta, čime se prirodno i lako rešavate dosadnih voćnih mušica.

Pomešajte jabukovo sirće i tečnost za pranje posuđa. Oni su super za ubijanje mušica jer će ove štetnike privući jak miris, koji je vrlo sličan mirisu trulog voća. Voćne mušice uglavnom slete na površinu tečnosti kako bi se njome hranile, ali sredstvo za pranje posuđa smanjuje površinsku napetost što uzrokuje da mušice odmah padnu pod tečnost i utope se.

U staru staklenu teglu uspite otprilike 40 ml jabukovog sirćeta i zatim dodajte nekoliko kapi sredstva za pranje posuđa. Teglu čvrsto pokrijte prozirnom folijom i napravite u njoj male rupice, ne prevelike kako mušice ne bi izletele napolje. Foliju pričvrstite gumicom. Bube će ući u staklenku i utopiti se.

Nakon nekoliko dana vaši problemi će nestati.

Bonus video:

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/T.M./Krstarica/M.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.