3 TRIKA DA DŽIGERICA UVEK BUDE MEKANA: Uradite tačno ovako i dobićete PRAVI KAFANSKI UKUS, bez prethodne obrade
Najsavršenija džigerica, Foto: Jela Jelena Petrović

trik

3 TRIKA DA DŽIGERICA UVEK BUDE MEKANA: Uradite tačno ovako i dobićete PRAVI KAFANSKI UKUS, bez prethodne obrade

Domaćice se uvek trude da omekšaju džigericu, kako bi bila sočnija i ukusnija. Čak i ako nemate uobičajene sastojke u koje se potapa, ovi trikovi će vam pomoći.

Objavljeno:

Uobičajeni načini da se džigerica omekša i samim time bude ukusnija za jelo su naširoko poznati i koriste ih sve domaćice. Uobičajeno je da se džigerica posipa sodom bikarbonom, natapa u mleko, kao i u sirće. Možete da izaberete bilo koji od ovih načina, ali postoji i nekoliko trikova za koje možda niste znali. Još jedan način da džigerica bude mekana i sočna je ako ostavite da se marinira u kiseloj vodi.

Da li će džigerica ispasti mekana zavisi u velikoj meri od načina odmrzavanja
Da li će džigerica ispasti mekana zavisi u velikoj meri od načina odmrzavanjafoto: Printscreen Youtube / domaceiukusno

1. Da li će džigerica ispasti mekana zavisi u velikoj meri od načina odmrzavanja. Poenta je da treba polako da se odmrzava, na donjoj polici frižidera.

2. Potrebno je da je isečete na velike komade. Ako je isečete na male komadiće, pustiće sav sok i samim time će biti tvrda.

3. Prilikom prženja džigerica se mora često okretati ili mešati. Možda će vam biti interesantno da spremite džigericu bez kapi ulja, nema prženja potapanja u mleko. Takođe, ne treba da je pržite na jakoj vatri.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso / Stvar ukusa / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.