OVAKO JE MARKO JARIĆ SMUVAO ADRIANU LIMU, PRE NEGO ŠTO JE PREVARIO SA KOMŠINICOM U NJIHOVOM KREVETU: Izašla ISTINA
Marko Jarić i Adriana Lima, Foto: instagram/bonniejanina, Profimedia

PAŽNJA

OVAKO JE MARKO JARIĆ SMUVAO ADRIANU LIMU, PRE NEGO ŠTO JE PREVARIO SA KOMŠINICOM U NJIHOVOM KREVETU: Izašla ISTINA

Iako je očigledno da je Adriana srećna sa Andreom, mnogi smatraju da niko neće uspeti da nadmaši Marka u načinu na koji ju je tretirao pre nego što ju je navodno prevario.

Objavljeno: 09:38h

Marko Jarić i Adriana Lima su bili veoma interesantan par. Ipak, sve je uvek zanimalo kako je srpski bivši profesionalni košarkaš uspeo da zavede najlepšu ženu na svetu.

Marko Jarić i Adriana Lima razveli su se 2014. godine nakon pet godina braka. Ipak, bivši par je ostao u odličnim odnosima i zajednički podižu ćerke Valentinu i Sijenu.

Pre izvesnog vremena kružile su glasine da su blizu pomirenja, ali do toga nije došlo. O Markovom ljubavnom životu se dugo nije čulo ništa, dok je Lima pronašla sreću sa Andreom Lemersom, kojem je rodila sina.

Iako je očigledno da je Adriana srećna sa Andreom, mnogi smatraju da niko neće uspeti da nadmaši Marka u načinu na koji ju je tretirao pre nego što ju je navodno prevario.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Marko Jarić je uvek bio poznat kao veliki džentlmen, što potvrđuje i priča o njihovom upoznavanju i trenutku kada je Lima postala njegova devojka. Marko je dugo čuvao tajnu o tome kako je osvojio jednu od najlepših žena sveta.

- Ne smem nikome da kažem kako sam osvojio Adrianu. To je tajna koju bih morao da naplatim - rekao je Marko Jarić svojevremeno kroz osmeh.

Međutim, deo tajne je otkrila sama Adriana, prisećajući se šarmantnog gesta koji ju je oborio s nogu.

Marko Jarić, Adrijana Lima
foto: Dara Kushner / INSTAR Images / Profimedia

- Vratila sam se kući nakon našeg prvog sastanka i tamo me je dočekalo iznenađenje, moja kuća je od poda do plafona bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tada me je osvojio - ispričala je ona pre mnogo godina.

Ovakav gest bi oduševio gotovo svaku ženu, i nema sumnje da su slična iznenađenja bila česta tokom njihove veze i braka. Ipak, neke druge stvari su presudile njihovom odnosu.

Kako Kurir saznaje, Lima je uhvatila Marka u prevari, a to je uradio ni manje ni više nego u njihovoj kući u Majamiju s komšinicom!

- Adrijani su prijateljice skrenule pažnju da se priča o Markovom neverstvu širi velikom brzinom. Žena s kojom se Jarić viđa udata je za veoma bogatog čoveka i živi u neposrednoj blizini njihovog porodičnog doma. Njoj su odmah počele da se slažu kockice, a u istinitost svih tih navoda uverila se i sama kad je pronašla poruke u Markovom telefonu, ali i tragove u kući, koji su jasno ukazivali na prisustvo druge ženske osobe dok ona i deca nisu bili tu. Marku su promakle neke sitnice, koje je oštro žensko oko odmah primetilo. Usledila je žestoka svađa, koja je rezultirala Adrijaninim odlaskom u Berlin, a zatim i u Tursku - ističe sagovornik za Kurir, blizak bivšem reprezentativcu.

01:42

KO POMISLI DA PRIČA O EPSTAJNOVIM ŽURKAMA, POŠALJU MU SLIKU Bosnić tvrdi: Zbog skandala i veza s predsednikom UMRLO 30 LJUDI

(Espreso/informer/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.