3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRIVLAČE BOGATSTVO 24. JUNA 2024: Postaju magnet za NOVAC, iskoristite PRILIKU!
Horoskop, Foto: Profimedia

DOBRE VESTI

3 HOROSKOPSKA ZNAKA PRIVLAČE BOGATSTVO 24. JUNA 2024: Postaju magnet za NOVAC, iskoristite PRILIKU!

Tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom 24. juna 3 horoskopska znaka privlače bogatstvo u svoj život.

Objavljeno:

Horoskop za ponedeljak 24. jun donosi astrološku "amajliju za sreću" kroz Mesečev trigon s Jupiterom, koji donosi ekspanziju na bankovnom računu. Najboilje je da mu ne stojite na putu i otvorite srce konceptu obilja. Kada 3 horoskopska znaka kažu "da" ideji da je privlačenje bogatstva dobra stvar i da je u redu želeti 'više', odmah se otvara kapija obilju. Tokom Mesečevog trigona s Jupiterom postaju magnet za bogatstvo i uspeh, jer kaada su naša srca na pravom mestu, obilje i bogatstvo traže nas.

Lav

Pošto se ovih dana osećate posebno opušteno sa sobom, vi nesvesno šaljete poruku univerzumu koja postaje komunikacija. Srećni ste i zadovoljni, dozvoljavate univerzumu da vas vidi kao magnetnu silu za dobrotu i obilje. Baš u ovom trenutku možete privući bogatstvo, a zbog tranzita, Mesečevog trigona Jupitera, ovo bogatstvo može biti uvećano i ojačano. Ako budete prijemčivi za to i odbacite svaku sumnju, videćete veličanstven povratak na svoje dobre vibracije u obliku novčane nagrade i dobrog zdravlja u izobilju. Ovaj dan je prilično dobar za Lava, a najbolji način da dobiješ njegov blagoslov je da pokažeš zahvalnost i ostaneš sa mirnim tokom koji ti dolazi. Dozvolite sebi da se osećate dostojnim ovakvog obilja i videćete da je to samo početak.

Retrogradni Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Jarac

Ono što ste primetili u svom životu jeste da ne samo da vam težak rad donosi sreću, već je u redu da želite više, jer vaše želje nisu sebične, već su tu i zbog drugih. Vi ste po prirodi veoma korisna osoba, a 24. juna 2024. godine, tokom tranzita Mesečevog trigona Jupitera, prizvaćete moći univerzuma u vidu privlačenja novca. Verujete u ovo obilje, vi ste neko ko može da privuče bogatstvo. Takođe ste voljni da podelite rezultate takvih napora. Vi ste velikodušna i ljubazna osoba koja želi da pomogne gde može. Novac definitivno dolazi kao srećna, ali predvidljiva nagrada. Danas je sve udvostručeno. Kad vam univerzum podari obilje, vi ga delite sa drugima.

Jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Privlačite bogatstvo jer verujete da ste ga dostojni. Ali ne samo to, to je nešto u šta verujete da je deo vaše sudbine. Osećate se kao da su bogatstvo i obilje vaša sudbina i da samo zakoračite u ono što je već vaše. Tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom, videćete da je 24. jun ispunjen velikim mogućnostima da zaradite više novca. Iako bogatstvo nije ograničeno na finansije, ono sigurno pomaže, a vi verujete u sve što je pozitivno. Želite sigurnost koju novac može da kupi, a ne osećate da to zaslužujete više od bilo koga. U stvari, prilično ste skromni u vezi sa svojom magnetnom energijom, i zahvalni ste što ste u takvoj poziciji. A 24. juna osetićete se kraljevski.

Vodolija
foto: Profimedia

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.