PUN MESEC U JARCU OD DANAS UDARA NA OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA: Raskidi, PROŠLOST i ozbiljni izazovi su SADA pred njima
Pun Mesec u Jarcu, Foto: Profimedia

astro savet

PUN MESEC U JARCU OD DANAS UDARA NA OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA: Raskidi, PROŠLOST i ozbiljni izazovi su SADA pred njima

Pun Mesec u Jarcu, 22. juna 2024. godine, najviše će uticati na osobe rođene u znaku Ovna, Raka, Vage i Jarca

Objavljeno: 10:43h

Pun Mesec u Jarcu želi odvojenost, pa će određena osećanja biti kontradiktorna. Mnogim znacima horoskopa danas može da bude teško da znaju šta zaista žele. Odlično je vreme za donošenje odluka, ali i za otpuštanje prošlosti. Pun Mesec donosi snažnu energiju i inspiraciju za buduće planove!

OVAN

Na današnji dan možete da doživite ogromnu promenu u karijeri, ali pun Mesec govori i o prekidu emotivnog odnosa. Ovo je trenutak za teške odluke. Važno je da ne odustanete od svojih želja za budućnost. Određeni aspekti mogu da budu prepušteni sudbini. Ozbiljan stav može da vam pomogne u svim izazovima.

RAK

Osećate se mnogo jače nego u prošlosti. Sunce, Merkur i Venera u vašem znaku pomoći će vam u ostvarivanje ljubavne veze. Neki prijatelji mogu da nestanu iz vašeg života, ali ne brinite, to će biti kratkog daha. Brzo će shvatiti koja im je osoba zaista od pomoći. Izbegavajte sukobe.

VAGA

Pun Mesec vam pomaže da ne zanemarite one kojima ste potrebni. Veoma ste uključeni u sve aktivnosti koje moraju da se preduzmu, pa vam je vreme provedeno sa svojim najmilijima izuzetno dragoceno. Određeni događaji danas mogu da ostave snažan pečat u vašem životu. Možda ćete osetiti potrebu da se ponovo povežete sa prošlošću.

JARAC

Vi osećate efekat punog Meseca kao nikada pre! Kod vas se javlja nepoverenje, ali i sumnje u okolinu. Mnogi problemi se pojavljuju, zbog čega ćete se osećati ograničeno u pružanju pomoći. Trudite se da svemu priđete nežno, ali na vas najbolje može da utiče osoba sa kojom ste nekada bili bliski.

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/T.M./Mondo/T.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.