EVO ZAŠTO NIKAKO NE TREBA BACATI LJUSKE OD LUKA: Stare cake zbog kojih ćete ih od sad ačuvati kao oči u glavi
Cake sa ljuskama od luka u kuvanju, Foto: Printscreen YouTube/MammaMia Recipes

IZNENADIĆETE SE

EVO ZAŠTO NIKAKO NE TREBA BACATI LJUSKE OD LUKA: Stare cake zbog kojih ćete ih od sad ačuvati kao oči u glavi

Stari trik za savršenstvo ukusa – dovoljna je samo jedna stvar koju većina ljudi baca

Objavljeno:

Da li ste znali da možete napraviti prah od ljuski crnog luka? Ovaj jednostavan trik omogućava vam da koristite crni luk u prahu kao zamenu za sveži luk u mnogim receptima, bez potrebe za ljuštenjem ili seckanjem. Kombinovanjem sa belim lukom, dodajete još više dubine ukusu.

Influenserka hrane po imenu @plantio upravo je podelila ovaj fantastičan trik koji će podići vaše kuvanje na potpuno novi nivo.

Umesto da bacate ljuske crnog i belog luka, ona preporučuje da ih operete u mešavini sirćeta i vode, a zatim ih stavite u rernu na niskoj temperaturi nekoliko sati dok ne postanu hrskave i suve.

Ovaj jednostavan proces omogućava vam da iskoristite svaki deo luka za dodavanje nešto bogatijeg ukusa vašim jelima, bez ikakvog otpada. Isprobajte ovaj trik već danas i napravite razliku u vašoj kuhinji!

Bonus video:

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/T.M./Krstarica/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.