PEGLANJE NA ODMORU: Kako da vam odeća na moru NE bude izgužvana iako je bila u koferu?
Foto: Ivan Ryabokon / Panthermedia / Profimedia

online prodaja

PEGLANJE NA ODMORU: Kako da vam odeća na moru NE bude izgužvana iako je bila u koferu?

Jedna od glavnih prednosti Iron Express prostirke je njena kompaktna veličina

Objavljeno:

Leto je vreme za odmor, sunce, more i opuštanje. Ali na odmoru želimo da izgledamo najbolje što možemo, što između ostalog podrazumeva da nam odeća nije izgužvana. Peglanje na moru može biti izazov, ali uz prenosivu prostirku za peglanje, ovaj zadatak postaje mnogo lakši i prijatniji. OVDE je savršen dodatak za svakog ko voli da putuje, a ipak želi da zadrži uredan izgled svojih stvari.

Jedna od glavnih prednosti Iron Express prostirke je njena kompaktna veličina. Kada ste na putovanju, svaki prostor u koferu je dragocen. Prostirka za peglanje je lagana i može se lako saviti, zauzimajući minimalno mesta. Njene dimenzije su idealne za postavljanje na bilo koju ravnu površinu, što znači da možete peglati svoje stvari na krevetu, stolu ili čak na podu. PLUS štop neće klizati čak i ako je postavite na vrlo glatku površinu.

Iron Express prostirka je napravljena od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na visoke temperature. To osigurava da prostirka neće biti oštećena čak ni kada koristite peglu na najvišim temperaturama. Takođe, njena posebna površina omogućava glatko klizanje pegle, što olakšava peglanje i smanjuje rizik od oštećenja odeće.

Gde može da se kupi? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
foto: Promo

Jedna od najvećih prednosti ove prostirke je njena fleksibilnost. Bez obzira da li ste u hotelskoj sobi, apartmanu ili kamp kućici, možete koristiti Iron Express prostirku gde god da se nalazite. Više ne morate da brinete o pronalaženju odgovarajuće daske za peglanje ili o ograničenom prostoru u smeštaju. Dovoljno je da prostirku postavite na ravnu površinu i možete početi sa peglanjem.

Kada putujete sa porodicom, broj stvari koje nosite se značajno povećava. Deca često zahtevaju dodatnu odeću zbog igre i aktivnosti na plaži. Iron Express prostirka za peglanje vam omogućava da brzo i efikasno opeglate sve te dodatne komade odeće, osiguravajući da vaša porodica uvek izgleda uredno i spremno za sve aktivnosti.

Prenosiva prostirka za peglanje Iron Express je neophodan dodatak za svakog putnika. Njena kompaktna veličina, visoka otpornost na temperature i fleksibilnost u korišćenju čine je idealnim rešenjem za peglanje na moru. Bilo da ste na kraćem vikend putovanju ili na dužem letovanju, Iron Express prostirka će vam omogućiti da vaša odeća uvek izgleda besprekorno.

Gde može da se kupi? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.